Analiza 555 zadataka iz hrvatskog jezika na državnoj maturi

Analiza 555 zadataka iz hrvatskog jezika na državnoj maturi - Doračić, Tatjana | Caritasspiritistcenter.org

...Doračić - Analiza 555 zadataka iz hrvatskoga jezika na državnoj maturi ... Pripreme za DM- Hrvatski jezik - Antun Branko Šimić na državnoj... ... . Prodajem vrlo korisnu analizu zadataka iz hrv. jezika. Meni je mnogo pomoglo pri pripremanju za državnu maturu. Ispod svakog zadatka jasno piše objašnjenje tako da ako negdje zapnete možete vidjeti kako bi zadatak trebao biti riješen. Priručnik za državnu maturu iz Hrvatskoga jezika namijenjen je učenicima gimnazija i strukovnih škola koji se pripremaju za državnu Budite prvi koji će recenzirati "ANALIZA 555 ZADATAKA IZ HRVATSKOGA JEZIKA NA DRŽAVNOJ MATURI" Otkaži odgovor. Prirucnik za drzavnu maturu iz Hrvatskoga jezika namijenjen je ucenicim ... Pripreme za državnu maturu iz Hrvatskog - rješavanje... ... . Prirucnik za drzavnu maturu iz Hrvatskoga jezika namijenjen je ucenicima gimnazija i strukovnih škola koji se pripremaju za drzavnu maturu - za višu i osn...

INFORMACIJA

AUTOR
Doračić, Tatjana
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Analiza 555 zadataka iz hrvatskog jezika na državnoj maturi.pdf

OPIS

Priručnik za državnu maturu iz Hrvatskoga jezika namijenjen je učenicima gimnazija i strukovnih škola koji se pripremaju za državnu maturu – za višu i osnovnu razinu. Njegova je osobitost u tome što autorice analiziraju jezična pitanja s dosadašnjih državnih matura, ojašnjavaju odgovore i oblikuju nova pitanja kojima učenik ponavlja jezične pojmove i sadržaje. Priručnik ima pet cjelina: Pravopis usklađen s Hrvatskim pravopisom Instituta za hrvatski jezik i jezikoslovlje), Fonetika i fonologija, Morfologija, Sintaksa i Leksikologija. Ukupno je 555 pitanja koja obuhvaćaju pojmove i sadržaje koje je, prema Ispitnom katalogu iz Hrvatskoga jezika, potrebno znati za državnu maturu.

Želite li pročitati knjigu?Analiza 555 zadataka iz hrvatskog jezika na državnoj maturi u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Doračić, Tatjana. Čitati Analiza 555 zadataka iz hrvatskog jezika na državnoj maturi Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE