Moć tišine

Moć tišine - Castaneda, Carlos | Caritasspiritistcenter.org

...ŠINE je još jedna psihološka upješnica autorice bestselera TIŠINA ... MOĆ TIŠINE - Porijeklo života ... ... Moć tišine - Homeopatija ... ŠINE je još jedna psihološka upješnica autorice bestselera TIŠINA. Vaša je povučenost zapravo vaša skrivena supermoć. Nekomu tko je tih i povučen potraga za vlastitim mjestom u svijetu često je zastrašujuće iskustvo, a glasno i jasno iznošenje vlastitoga stava gotovo nezamisliv pothvat. MOĆ TIŠINE novi je hit naslov autorice bestselera TIŠINA! VAŠA JE POVUČENOST VAŠA SKRIVENA SUPERMOĆ! Nekomu tko je tih i povučen potraga za vlastitim mjestom u svijetu često je zastrašujuće iskustvo, a glasno i jasno iznošenje vl...

INFORMACIJA

AUTOR
Castaneda, Carlos
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Moć tišine.pdf

OPIS

Milijunima čitatelja širom svijeta, sjajne vizije Carlosa Castanede prirasle su srcu, već kada je prvi put istraživao svijet vrača Yaqui Indijanaca u svojoj knjizi ”Učenje don Juana”. Sad nam se konačno vratio don Juan u knjizi ”Moć tišine” – mudar, vragolast, spreman zbijati grube šale, umješan u izvođenju čuda, no prije svega neumoran u potrazi za mudrošću ratnika.”Moć tišine” – dosad najbriljantnija Castanedina knjiga u kojoj će vas znanje zabljesnuti poput munje i osvijetliti granice ljudskog uma. Don Juanove očaravajuće priče konačno otkrivaju istinsko značenje vračanja i čuda. Izoštrene u Sonorskoj pustinji, don Juanove nam vizije otkrivaju tajne vjerovanja i vlastite spoznaje koje su transcendentalne i za sve nas dragocjene. Svojim jedinstvenim genijem, Castaneda nam pokazuje da sva mudrost, snaga i moć leže u nama i oslobađaju se uz začudnu energiju i kreativnu snagu sadržanu u učenju don Juana i knjigama njegova glasovita učenika, Carlosa Castanede.

Želite li pročitati knjigu?Moć tišine u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Castaneda, Carlos. Čitati Moć tišine Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE