Finale

Finale - Fitzpatrick, Becca | Caritasspiritistcenter.org

... ... Download Application - Finale 3D ... ... Finale (scorewriter) - Wikipedia ... ffers a level of control that no other music notation software can match, and empowers When creating with Finale, you can feel confident that your score will sound great,...

INFORMACIJA

AUTOR
Fitzpatrick, Becca
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Finale.pdf

OPIS

Sudbine se razotkrivaju u neodoljivo uzbudljivom završnom nastavku svjetski uspješne sage Tiho, tiho, anđele. Nora nikad nije bila sigurnija da zaista voli Patcha. Bio on pali anđeo ili ne, on je za nju onaj pravi. Njezino podrijetlo i životni put možda i znače da im je suđeno da budu neprijatelji, ali ona mu više ne može okrenuti leđa. A sada Nora i Patch moraju smoći svu snagu kako bi se suočili s posljednjim, pogibeljnim iskušenjem. Stari se neprijatelji vraćaju, novi se pojavljuju, a konačno izdajstvo jednog dosadašnjeg prijatelja zaprijetit će miru za kojim Patch i Nora očajnički žude. Čak im ni pomno isplanirani način za izbjegavanje sukoba uz pomoć varke možda neće biti dovoljan, jer očito nije suđeno da mir između nefila i palih anđela potraje. Postaje jasno gdje će biti poprište bitke – samo, na kojoj su strani njih dvoje? I neće li finale njihove priče otkriti kako postoje prepreke koje čak ni ljubav ne može prevladati? Becca Fitzpatrick postavila je nove standarde u pisanju za mlade u četiri stavka svoje simfonije o palom anđelu Patchu i djevojci Nori Grey, romanima Tiho, tiho, anđele, Crescendo i Tišina. Finale je doista sve što se gradilo kroz prve tri knjige – u isti mah intimno i epsko, spektakularno i dirljivo, pa ne čudi da je filmska adaptacija sage već u pripremi.

Želite li pročitati knjigu?Finale u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Fitzpatrick, Becca. Čitati Finale Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE