Njegova strana priče tebi

Njegova strana priče tebi - Pelić, Dean | Caritasspiritistcenter.org

...u stranu priče Tebi, napisao je naš poznati maneken, bloger, kolumnist i voditelj, Dean Pelić ... Dean Pelić 'Njegova strana priče Tebi'! - HIT Portal ... . Odlučio je ukoričiti izabrane kolumne objavljene na Index Rouge, i tada novu, još neobjavljenu kolumnu kao i pjesmu iz još neobjavljene zbirke pjesama. Objavio ih je u knjizi Njegova strana priče Tebi i oborio rekorde. Knjiga kolumni poznatog TV voditelja, glumca i modela doživjela je velik uspjeh i tako u kratkom roku rezultirala novim izdanjem. Riječ je o zbirci autorovih kolumni izvorno objavljivanih na portalu Index Rouge, koje su pri ... Njegova strana priče tebi - Školska knjiga ... . Riječ je o zbirci autorovih kolumni izvorno objavljivanih na portalu Index Rouge, koje su privukle desetke tisuća čitateljic Njegova strana priče Tebi otkako je izašla niže rekorde. Evo koji su neki od uspjeha koje je postigla u vrlo kratkom vremenu: ️U samo nekoliko dana pretprodaje, prodano je više od 400 primjeraka što je srušilo rekord koji je do tada držala knjiga Gr...

INFORMACIJA

AUTOR
Pelić, Dean
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Njegova strana priče tebi.pdf

OPIS

Ako kroz tjedne kolumne Deana Pelića još niste otkrili koja je Deanova strana priče, vrijeme je da saznate. Njegova strana priče dirnut će i Tebe. I to kroz knjigu. Naime, naš poznati maneken, kolumnist i TV voditelj, Dean Pelić, odlučio je ukoričiti izabrane kolumne i objaviti ih u knjizi “Njegova strana priče Tebi”. Ovo zanimljivo štivo u izdanju Menarta potaknut će sve čitatelje na neka nova razmišljanja, probuditi neke nove nade i uvesti ih u svijet još uvijek postojećih džentlmena. Među tisućama obožavateljica, ali i obožavatelja su i poznate hrvatske dame koje je Njegova strana priče jednostavno oduševila: “U vremenu kada je potražnja za onim što je očima vidljivo glasnija nego ikada prije, pogled mi je jednom pao na kolumne Deana Pelića. Romantično. Ljubavno. Čeznutljivo. Banalno? Nikako! Veliki lajk za svaku dušu koja traga i čezne za onim što je očima nevidljivo, a samo je srcu poznato.”, Nina Badrić “Vjerujem da će ovo štivo rado čitati žene – napokon netko tko ih jako razumije, kao melem na ranu. No nadasve bi bilo korisno, i to jako preporučam, da Njegovu stranu priče pažljivo čitaju muškarci! Jer upravo tako bi trebalo razumjeti nju iz njegove perspektive.”, Tončica Čeljuska “Njegova strana, druga strana, protivnička strana, neprijateljska strana? No, nije baš tako bilo! I on je za miroljubivu koegzistenciju. I on bi volio da je život cvjetna livada. Svoja promišljanja, iskustva, dvojbe hrabro dijeli s jednima i drugima. I navija za sebe i nas.”, Daniela Trbović Riječi Nine, Tončice i Daniele ujedno otkrivaju bit kolumni “Njegova strane priče” koje tjedno broje više od 20 tisuća čitatelja! Uz izbor hvaljenih kolumni, Dean je svojoj publici pripremio i iznenađenje – u knjizi će objaviti novu, još neobjavljenu kolumnu kao i pjesmu iz još neobjavljene zbirke pjesama!

Želite li pročitati knjigu?Njegova strana priče tebi u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Pelić, Dean. Čitati Njegova strana priče tebi Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE