Zov kukavice

Zov kukavice - Galbraith, Robert | Caritasspiritistcenter.org

...AVICE - hvaljeni prvi krimić J.K. Rowling u kojem predstavlja lik detektiva Cormorana Strikea ... Moderna vremena :: Robert Galbraith : Zov kukavice ... ... Hoću knjigu - Zov kukavice ... AVICE - hvaljeni prvi krimić J.K. Rowling u kojem predstavlja lik detektiva Cormorana Strikea. Napisan je pod pseudonimom Robert Galbraith. Официальный сайт. www.zov.ru. Zov kukavice - Robert Galbrajt. Преузми линк. Facebook. Prva knjiga koju sam pročitala u 2018. godini i ujedno i prva recenzija na blogu je "Zov kukavice" od Roberta Galbrajta . Zov kukavice book. Read 34,601 reviews from the world's l...

INFORMACIJA

AUTOR
Galbraith, Robert
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Zov kukavice.pdf

OPIS

Kad se manekenka problematična ponašanja baci sa svojega snijegom prekrivena balkona u londonskom Mayfairu, svi će pretpostaviti da je riječ o samoubojstvu. Međutim, njezin brat ne dijeli opće mišljenje i unajmljuje privatnog istražitelja Cormorana Strikea da se pozabavi slučajem. Strike je ratni veteran – ranjen kako fizički tako i psihički – i život mu je u rasulu. Raspada mu se ljubavna veza, posao mu baš i ne ide i slučaj istrage smrti poznate manekenke učinit će mu se poput pojasa za spašavanje. No dobar honorar neće biti lako zaraditi: što dublje bude ulazio u neobičan svijet mlade manekenke, stvari će postajati sve mračnije i Strike će se približiti otkriću šokantne tajne i ući u samo srce opasnosti… Napet, otmjen krimić smješten u ozračje Londona – od mirnih ulica Mayfaira do pabova u pokrajnjim uličicama East Enda i vreve Sohoa – Zov kukavice izvanredna je knjiga. Predstavljajući lik Cormorana Strikea, ovo je hvaljeni prvi krimić J.K. Rowling, napisan pod pseudonimom Robert Galbraith.

Želite li pročitati knjigu?Zov kukavice u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Galbraith, Robert. Čitati Zov kukavice Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE