Titanic : katastrofa na moru

Titanic : katastrofa na moru

...c: Katastrofa na moru - Bogato i zanimljivo ilustrirani vodič kroz svijet Titanica donosi nam brojne informacije o sudbini broda od izgradnje pa sve do njegovog pronalaska i istraživanja nakon katastrofe ... Titanic - katastrofa na moru - Menart ... . Predmeti s Titanica spašeni iz morskih dubina, novinski isječci i predviđanje katastrofe... Titanic: Katastrofa na moru. Što potopiti najveći brod na svijetu? National Geographic Kids: Titanic. Preživio sam potonuće Titanica, 1912. Značajke: Izvorno objavljeno u Australiji, Titanic: Katastrofa na moru pru ... Titanic. 10 informacji, których mogłeś nie wiedzieć o katastrofie... ... . Preživio sam potonuće Titanica, 1912. Značajke: Izvorno objavljeno u Australiji, Titanic: Katastrofa na moru pru...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Titanic : katastrofa na moru.pdf

OPIS

Bogato i zanimljivo ilustrirani vodič kroz svijet Titanica donosi nam brojne informacije o sudbini broda od izgradnje pa sve do njegovog pronalaska i istraživanja nakon katastrofe. Predmeti s Titanica spašeni iz morskih dubina, novinski isječci i predviđanje katastrofe koja će zadesiti Titanik samo su neke od zanimljivosti za ljubitelje ove teme.

Želite li pročitati knjigu?Titanic : katastrofa na moru u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Titanic : katastrofa na moru Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE