Julikina kuharica

Julikina kuharica - Lamot, Lajšić Vlatka | Caritasspiritistcenter.org

... kuharica je prije svega knjiga za djecu, a tek potom kuharica namijenjena utaživanju gladi ... Svijet Knjige | Julkina Kuharica ... . Julikina kuharica je prije svega knjiga za djecu, a tek potom kuharica namijenjena utaživanju gladi. Uz obilje fotografja koje su snimljene na dječjim radionicama kuhanja, zanimljivom pričom, koju prate recepti i čarobne ilustracije samoborske heroine - djevojčice Julike, ova knjiga/kuharica ostavit će djecu bez daha te ih potaknuti da ... Julikina Kuharica book. Read reviews from world's largest community for readers. Childre ... Julikina kuharica iz Samobora ili obiteljskom igrom do ... ... ... Julikina Kuharica book. Read reviews from world's largest community for readers. Children's cookbook, illustrated with lots of beautiful photos, very int... Julikina kuharica iz Samobora autorice Vlatke Lamot Lajšić prvenstveno je knjiga za dje...

INFORMACIJA

AUTOR
Lamot, Lajšić Vlatka
DIMENZIJA
8,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Julikina kuharica.pdf

OPIS

Samobor je oduvijek privlačio zaljubljenike u dobru hranu i lijepo okruženje. Takvo okruženje bilo je poticajno i za djevojčicu Juliku koja se našla usred tog mirisnoga gradića nadomak Zagreba. Mirisi greblica, pita i štrudla, kobasica i čušpajza te fnih tjestenina jednostavno su je ponukali da, uz malu pomoć svoje bake, nauči tu životnu vještinu zvanu – kuhanje! Bila je radoznala i ustrajna pa je ponajviše zbog njezine silne znatiželje nastala ova mala knjiga/kuharica. Julikina kuharica je prije svega knjiga za djecu, a tek potom kuharica namijenjena utaživanju gladi. Uz obilje fotografja koje su snimljene na dječjim radionicama kuhanja, zanimljivom pričom, koju prate recepti i čarobne ilustracije samoborske heroine – djevojčice Julike, ova knjiga/kuharica ostavit će djecu bez daha te ih potaknuti da miksaju, miješaju, režu, kuhaju i peku zajedno s roditeljima i ostalim ukućanima. Kuharica je prepuna zanimljivih i jednostavnih recepata, od kojih su neki pogodni čak i za samostalno dječje pripremanje hrane, i to za osnovnoškolsku dob jer učenje o hrani i vlastitom zdravlju počinje u djetinjstvu. Ako se tada ne steknu određene navike i pravila, kasnije će biti znatno teže prilagoditi se našem užurbanom načinu života. Roditelji, olakšajte si posao zvan kuhanje uz dječju pomoć, a vi, klinci, započnite svoju novu avanturu – kuhanje!

Želite li pročitati knjigu?Julikina kuharica u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Lamot, Lajšić Vlatka. Čitati Julikina kuharica Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE