Voljeti se otvorenih očiju

Voljeti se otvorenih očiju - Bucay, Jorge | Caritasspiritistcenter.org

... se otvorenih očiju, roman jednoga od najomiljenijih i najčitanijih svjetskih autora Jorgea Bucaya, napisan u suradnji s glasovitom psihoterapeutkinjom Silvijom Salinas, po mnogočemu je jedinstven - napeta, divno ispripovijedana priča istodobno je najpitkiji i najčitaniji priručnik o ljubavnim ... Voljeti se otvorenih očiju - Svjetska - Književnost - Književnost ... ... Description: Voljeti se otvorenih očiju, roman jednoga od najomiljenijih i najčitanijih svjetskih psihoterapeuta, Jorgea Bucayja, po mnogočemu je jedinstven - napeta, divno ispripovijedana priča istodobno je najpitkiji i najčitaniji priručnik o ljubavnim odnosima, o ljubavi koja nestaje i koju treba... Voljet ... Jorge Bucay - Domaće Knjige - Balkandownload.org ... ... Voljet...

INFORMACIJA

AUTOR
Bucay, Jorge
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Voljeti se otvorenih očiju.pdf

OPIS

Kada marketinški stručnjak Roberto dobije e-mail namijenjen nekom Fredyju, obriše ga bez razmišljanja. Međutim mailovi i dalje stižu, i znatiželjni ih Roberto potajno počinje čitati. Šalje ih psihoterapeutkinja Laura, koja zajedno s Fredyjem piše knjigu o čudu ljubavi i zaljubljenosti, o mogućnostima održavanja veze, o vjeri u ideale, ali i o nedostatku ljubavi i pretvaranju očaranosti u zavist. Zadivljeni Roberto sa svakom sljedećom porukom sve više preispituje vlastita ljubavna iskustva pokušavajući otkriti i shvatiti sebe. Ohrabren Laurinim stručnim znanjem i iskustvom, skriven anonimnošću interneta, Roberto preuzima Fredyjev identitet te počinje pisati pisma Lauri, iznositi svoje priče i svoja razmišljanja o ljubavi i sreći. Ali stvarni svijet ima iznenađenja za njega… Voljeti se otvorenih očiju, roman jednoga od najomiljenijih i najčitanijih svjetskih autora Jorgea Bucaya, napisan u suradnji s glasovitom psihoterapeutkinjom Silvijom Salinas, po mnogočemu je jedinstven – napeta, divno ispripovijedana priča istodobno je najpitkiji i najčitaniji priručnik o ljubavnim odnosima, o ljubavi koja nestaje i koju treba održati.

Želite li pročitati knjigu?Voljeti se otvorenih očiju u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Bucay, Jorge. Čitati Voljeti se otvorenih očiju Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE