Bojanka za djecu i odrasle

Bojanka za djecu i odrasle

...res bojanke za odrasle postale su vrlo popularne unazad nekoliko godina ... Bojanka za odrasle pdf - Auto izbor ... . Odraslima više nije neugodno priznati da im ponekad dođe gušt da bojaju, a javljaju se i dokazi o psihološkim dobrobitima bojanja. Ono što bojanke za odrasle čini različitima od dječjih bojanki je što su njihovi motivi detaljniji i... Zasto čekate, bojanka za djecu i odrasle je ovdje!! Jedan od razloga zašto su igrice bojanke toliko popularne jeste taj sto one poboljšavaju fokus i Dakle, bez obzira na to koliko imate godina, požurite i preuzmite ovu aplikaciju! Uživajte! Bojanka za Djecu i Odrasle aplikacija je intelektualna svojina... See more of Bojanka za odrasle- ... Dubioza kolektiv "Film za djecu i odrasle" - YouTube ... ... See more of Bojanka za odrasle- ...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Bojanka za djecu i odrasle.pdf

OPIS

Bojanka kojom se može zabaviti cijela obitelj. Ima ukupno 80 stranica, od čega su na 40 stranica jednostavniji crteži s motivima Hlapića i družine, namijenjeni djeci. Za odrasle je, također na 40 stranica, namijenjeno mnoštvo različitih crteža i motiva. Potrebno je samo okrenuti svezak sa suprotne strane!

Želite li pročitati knjigu?Bojanka za djecu i odrasle u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Bojanka za djecu i odrasle Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE