Rezidba ruža

Rezidba ruža - Grobmann, Gerd | Caritasspiritistcenter.org

...a novo posađenih ruža. Snažno smo izrezali nove, mlade grmove ruža , smanjujući tako broj izboja i lišća ... Kada je pravo vreme da orežete ruže - Domaćinska kuća ... . Time se smanjuje transpiracija i poboljšava korjenje biljaka. Rezidba ruža odrađuje se u tri termina: jesen, proleće i sredina leta. Tri su termina rezidbe ruža i sva tri su važna jer samo redovnom rezidbom možemo dobiti zdrav i lep grm ruže sa mnoštvom cvetova. Zalijevanje ruža treba biti redovito tijekom ljetnih mjeseci. Istraživanja su pokazala da tijekom sušnih Proljetna rezidba. Prilikom rezidbe u proljeće obavljamo većin ... Hoću knjigu - Rezidba ruža ... . Istraživanja su pokazala da tijekom sušnih Proljetna rezidba. Prilikom rezidbe u proljeće obavljamo većinu posla te se ista obavlj...

INFORMACIJA

AUTOR
Grobmann, Gerd
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Rezidba ruža.pdf

OPIS

Cvjetaju li vaše ruže odista u punom sjaju? Biste li željeli stvoriti pravi ružičnjak iz snova, u kojem će cvjetati neke od najljepših svjetskih ruža? Pomoću ovog priručnika naučit ćete koja su pravila rezidbe ruža kako bi one cvjetale u punom sjaju, a u njemu možete još saznati: – osnovnu podjelu ruža prema grupama, ovisno o njihovom rastu i načinu uzgoja – koja su temeljna pravila rezidbe, zakonitosti rasta i vrste rezidbe u skladu s karakteristikama pojedine grupe ruža – koji vam je alat potreban za rezidbu, te koje je najbolje vrijeme za rezidbu vaših ruža – pregled najpoznatijih sorti ruža, te njihove karakteristike i posebnosti. Ovaj je praktični priručnik namijenjen svim ljubiteljima ruža u kojem je pomoću fotografija i detaljnih ilustracija objašnjen postupak rezidbe ruža kako bi one mogle postići svu raskoš svojih cvjetova, te s pravom zaslužiti naziv „kraljica cvijeća”.

Želite li pročitati knjigu?Rezidba ruža u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Grobmann, Gerd. Čitati Rezidba ruža Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE