Dobro tijelo

Dobro tijelo - Ensler, Eve | Caritasspiritistcenter.org

...e u VBZ online knjižari poznati naslov Dobro tijelo autora Ensler, Eve ... Rečenice uz koje ćete prestati negativno govoriti o svojem ... ... . Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Dobro tijelo je dramski komad poznate američke spisateljice Eve Ensler koji je dosad s uspjehom izveden diljem SAD-a, uključujući i Broadway, te u Europi i Argentini. Eve Ensler je američka autorica koja promovira angažirano žensko pisanje, pisanje koje zadire u područja o kojima se rijetko govori, a široj javnosti poznata je po ... Dobro tijelo DATUM PREMIJERE: 2.10. GODINA: 2009 PRODUKCIJA: FOS fi ... Od sada je Body Positivity out, a in je neutralan stav o ... ... ... Dobro tijelo DATUM PREMIJERE: 2.10. GODINA: 2009 PRODUKCIJA: FOS film d.o.o. VRSTA: drama NAZIV IZVORNIKA: The Good Body OCJENA PUBLIKE: Nakon što je na scenu izvela vagine, američka feministkinja, performerica i autorica, Eve Ensler odlučila se pozabaviti i ostatkom ženskog tijela. 'Dobro tijelo' je počelo iz mene i moje pretjerane opsjednutosti vlastitim 'nesavršenim' trbuhom. Svoj samoprezir sam zapisivala, snimala, pokušavala mu otkriti izvore porijekla. Ovd...

INFORMACIJA

AUTOR
Ensler, Eve
DIMENZIJA
8,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Dobro tijelo.pdf

OPIS

U vrijeme eskalacije globalnog terorizma, kada građanske slobode nestaju jednako brzo kao i ozonski omotač, kada će jedna od tri žene u svijetu tijekom svoga života iskusiti silovanje ili će biti pretučena, postavlja se pitanje čemu pisati o svom trbuhu? Možda zato što je moj trbuh jedina stvar nad kojom imam potpunu kontrolu ili možda zato što sam se nadala da je moj trbuh jedina stvar nad kojom imam potpunu kontrolu. Možda zato što vidim kako mi vlastiti trbuh sve više zaokuplja pažnju, zato što vidim kako trbusi ili stražnjice, ili bedra, ili kosa, ili koža drugim ženama sve više zaokupljaju pažnju pa vrlo malo iste ostaje za rat u Iraku ili bilo što drugo u životu. Kada su nedavno upitali skupinu etnički raznolikih, ekonomsko ugroženih žena u Sjedinjenim Američkim Državama koju bi pojedinost u svom životu promijenile kada bi to mogle, većina je odgovorila da bi htjele smršaviti.

Želite li pročitati knjigu?Dobro tijelo u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Ensler, Eve. Čitati Dobro tijelo Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE