Slikovni rječnik španjolsko-hrvatski

Slikovni rječnik španjolsko-hrvatski

...SKO-HRVATSKI slikovni rječnik (više od 6000 pojmova i fraza) Softver za učenje vokabulara Kako bez muke proširiti vokabular? Kako se bez velikog jezičnog znanja snaći u inozemstvu? Slikovni rječnik Španjolsko - Hrvatski je odlična knjiga autora Grupa autora ... Hrvatski i Njemački Slikovni Rječnik - PDF Drive ... . Knjiga pod nakladom Forum izdana je kao meki uvez uvez. Pročitajte više. Slikovni rječnik španjolsko-hrvatski količina. Dodaj u košaricu. Pošaljite upit. Zabavan program za učenje s mjerenjem napretka. Pretraživanje riječi u kombinacijama španjolski-hrvatski i hrvatski-španjolski. Slikovni rječnik španjolsko-hrvatski. Početna >. Publicis ... ŠPANJOLSKO-HRVATSKI slikovni rječnik ... . Pošaljite upit. Zabavan program za učenje s mjerenjem napretka. Pretraživanje riječi u kombinacijama španjolski-hrvatski i hrvatski-španjolski. Slikovni rječnik španjolsko-hrvatski. Početna >. Publicis...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Slikovni rječnik španjolsko-hrvatski.pdf

OPIS

Više od 6000 pojmova i fraza te softver za učenje vokabulara. Kako bez muke proširiti vokabular? Kako se bez velikog jezičnog znanja snaći u inozemstvu? S ovim slikovnim rječnikom to je posve lako: dovoljno je pokazati prstom! – više od 6000 pojmova i fraza te više od 2400 fotografija i ilustracija u boji -podjela na tematska područja -abecedni popis španjolskih i hrvatskih pojmova Sa softverom za učenje vokabulara i traženje pojmova. Zabavan program za učenje s mjerenjem napretka. Pretraživanje riječi u kombinacijama španjolski-hrvatski i hrvatski-španjolski.

Želite li pročitati knjigu?Slikovni rječnik španjolsko-hrvatski u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Slikovni rječnik španjolsko-hrvatski Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE