Pedeset nijansi – trilogija

Pedeset nijansi – trilogija - James, E.L. | Caritasspiritistcenter.org

...nijansi sive. Bestseler Pedeset nijansi sive prvi je dio trilogije koja prati avanture stidljive studentice Anastasie Steele nakon što upozna karizmatičnog tajkuna Christiana Greya ... TrilogIja "Pedeset nijansi-siva" prodata je u dvadeset milona primeraka. ... . Pedeset nijansi sive. 14,074 likes · 4 talking about this. Službena stranica trilogije Pedeset nijansi na hrvatskom jeziku. Posjetite stranicu izdavača Iako se sve više šire glasine kako će erotska trilogija " Pedeset nijansi sive" imati samo jedan filmski nastavak , sada je već druga priča. Šuškanje je pogurala i činjenica da su glavni glumci Dakota... Pedeset nijansi - Oslobođeni. Onoga da ... PDF Pedeset nijansi ... . Šuškanje je pogurala i činjenica da su glavni glumci Dakota... Pedeset nijansi - Oslobođeni. Onoga da...

INFORMACIJA

AUTOR
James, E.L.
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Pedeset nijansi – trilogija.pdf

OPIS

Tri knjige u paketu: Pedeset nijansi, Pedeset nijansi mračniji i Pedeset nijansi slobodniji. E L James Pravim imenom Erika Leonard, odnosno rođena kao Erika Mitchell, britanska je spisateljica rođena 1963. godine koja se proslavila bestselerom “Pedeset nijansi sive”, erotskim romanom u kojem se mlada studentica Anastasia Steele i karizmatični tajkun Christian Grey upuštaju u sado-mazo vezu. E. L. James, priznala je, bila je šokirana uspjehom “Pedeset nijansi sive”, a medijima je objasnila kako je u romanu pisala o svojim seksualnim maštarijama. Roman je postao toliko popularan da je pokrenuo i novi književni žanr koji nazivaju “porno za mame”, s obzirom da je autoričina čitateljska publika uglavnom sastavljena od iskusnijih žena. Erika je radila na televiziji, živi u zapadnom Londonu, a već je 20 godina u braku s scenaristom i redateljem Niallom Leonardom, s kojim ima dva sina.

Želite li pročitati knjigu?Pedeset nijansi – trilogija u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor James, E.L.. Čitati Pedeset nijansi – trilogija Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE