Ono što ostaje, uvijek ljubav je

Ono što ostaje, uvijek ljubav je - Plechinger, Ivana | Caritasspiritistcenter.org

...i iz publicistike. Ono što ostaje, uvijek ljubav je ... 3 najbolja savjeta kako se nositi s gubitkom voljene osobe ... . U svome prvijencu Ivana Plechinger iskreno iznosi vlastiti put od duboke tuge koju je proživljavala još od djetinjstva u kojem joj je majka umrla od raka, preko vlastite borbe s bolešću do trenutka u kojem se... Prije dvije godine kao i danas, bio je Božić. Ni po čemu poseban, mislila sam tada. Danas znam da nam je to bio zadnji zajednički Božić. Odlučio je doći... Osim što je riječ o istinit ... Ono što ostaje, uvijek ljubav je - knjiga za dobre ljude | Najave ... . Odlučio je doći... Osim što je riječ o istinitoj životnoj priči, knjiga je prepuna ljubavi, nade, pozitive i zaista fenomenalnih konkretnih savjeta koji vam Knjiga nam prenosi još hrpu divnih i pametnih savjeta kao što su: svi m...

INFORMACIJA

AUTOR
Plechinger, Ivana
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Ono što ostaje, uvijek ljubav je.pdf

OPIS

Knjiga Ono što ostaje, uvijek ljubav je Ivane Plechinger otkriva nam poznatu glazbenicu, televizijsku i radijsku voditeljicu u jednome novom svjetlu. Autorica nam daje dobra rješenja za osobni rast kroz vlastite primjere: otkriva nam kako biti otvoren prema ljudima i događajima, i kako – unatoč teškim životnim trenucima i traumama – živjeti sada i ovdje u zahvalnosti i ljubavi, a ne u strahu. U svome prvijencu Ivana Plechinger iskreno iznosi vlastiti put od duboke tuge koju je proživljavala još od djetinjstva u kojem joj je majka umrla od raka, preko vlastite borbe s bolešću do trenutka u kojem se za nju sve prelomilo, kada u njezinu domu iznenada umire otac za kojeg je bila jako vezana. Unatoč svemu, ova je knjiga – prepuna ljubavi i nade – svojevrstan vodič prema boljem životu kojem svi težimo. U njoj nam autorica ukazuje na neprocjenjive vrijednosti zahvalnosti, oprosta i ljubavi prema samima sebi. Ukratko, ovo je dobra knjiga za dobre ljude… u kojoj ćete pronaći načine kako se nositi s tugom koju u životu ne možemo izbjeći, za razliku od patnje, koja je stvar našeg izbora. Srećom, svaki dan imamo divnu priliku izabrati kojim putem želimo da nas život vodi. „Moj put nakon svega ipak je put radosti i pokušat ću vas uvjeriti da smo na ovaj svijet svi došli s namjerom da se radujemo, samo što smo to negdje usput zaboravili. (…) Ovo je moja priča, ali puno važnije – ispričat ću vam i vašu buduću radosnu priču. U njoj ćete naći upute kako s osmijehom kroz život bez obzira na situacije kroz koje prolazite“, poručuje nam autorica.O autorici: Ivana Plechinger (1973.) je pjevačica, skladateljica, televizijska i radijska voditeljica. Početkom devedesetih godina prošloga stoljeća javnost ju je zavoljela uz pjesmu „Mala ptica nebeska“. U međuvremenu je napisala brojne pjesme za razne hrvatske izvođače poput Vanne, Olivera Dragojevića, Divasica, Jaquesa i drugih. Godinama je na Hrvatskoj televiziji vodila najgledaniji dječji show Hugo u kojem je spontanošću i iskrenošću osvajala i male i velike. Zadnje tri godine radi kao voditeljica na Narodnom radiju. Ipak, Ivana misli da je njezin najveći uspjeh njezina radosna obitelj: majka je dvojice sinova i supruga skladatelja i glazbenika Brune Kovačića.

Želite li pročitati knjigu?Ono što ostaje, uvijek ljubav je u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Plechinger, Ivana. Čitati Ono što ostaje, uvijek ljubav je Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE