Jasno kao dan / Darcy Burdock

Jasno kao dan / Darcy Burdock - Dockrill, Laura | Caritasspiritistcenter.org

...arcy Burdock - Jasno kao dan četvrta je knjiga neobične i maštovite djevojčice po imenu Darcy, koja u svakodnevici nalazi nesvakidašnje i vidi čuda u svijetu koji je okružuje ... DARCY BURDOCK - Laura Dockrill - MOZAIK KNJIGA ... ... . U ovoj knjizi suočava se s nekim od najvećih i najvažnijih životnih pitanja. Hoće li joj njezina grozna, stroga, vještičja baka zauvijek zagorčavati život? Darcy Burdock - Jasno kao dan četvrta je knjiga neobične i maštovite djevojčice po imenu Darcy, koja u svakodnevici nalazi nesvakidašnje i vidi čuda u svijetu koji je okružuje. U ovoj knjizi suočava se s nekim od najvećih i najvažnijih životnih pitanja. Hoće li joj njezina grozna, stroga, vještičja baka zauvijek zagorčavati ž ... Darcy Burdock : jasno kao dan / [tekst i ilustracije ... ... . U ovoj knjizi suočava se s nekim od najvećih i najvažnijih životnih pitanja. Hoće li joj njezina grozna, stroga, vještičja baka zauvijek zagorčavati ž...

INFORMACIJA

AUTOR
Dockrill, Laura
DIMENZIJA
1,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Jasno kao dan / Darcy Burdock.pdf

OPIS

Živahna, nenadmašno zabavna pripovijest o dražesnoj, maštovitoj desetogodišnjakinji. Zovem se Darcy. U svakodnevici nalazim nesvakidašnje i vidim čuda u svijetu koji me okružje. Ovo je moja četvrta knjiga i suočavam se s nekim od najvećih, najvažnijih životnih pitanja. Hoće li mi moja grozna, stroga, vještičja baka zauvijek zagorčavati život? Hoće li se pravi vlasnik našeg mačka, Špeka, ikada pojaviti i odvesti ga? Hoću li preživjeti noćenje u školi odjevena u najužasniju pidžamu na svijetu?

Želite li pročitati knjigu?Jasno kao dan / Darcy Burdock u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Dockrill, Laura. Čitati Jasno kao dan / Darcy Burdock Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE