Slikobajke

Slikobajke

...ajke" je zbirka klasičnih bajki u kojoj su ključne riječi zamijenjene ilustracijama kako bi potakle djecu na čitanje, prava je poslastica za prve čitatelje i važan dodatak svakoj dječjoj biblioteci ... Slikobajke - Menart ... ... FokusNaHit! - Slikobajke ... ajke" je zbirka klasičnih bajki u kojoj su ključne riječi zamijenjene ilustracijama kako bi potakle djecu na čitanje, prava je poslastica za prve čitatelje i važan dodatak svakoj dječjoj biblioteci. Bajke uključene u ovaj izbor su: Zlatokosa i tri medvjeda, Pepeljuga, Janko i čarobni grah, Snjeguljica, Crvenkapica, Ružno pače, Kolačić i Matovilka. Čitati je važno, a što prije djeca st...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Slikobajke.pdf

OPIS

Ova očaravajuća zbirka 8 klasičnih bajki u kojoj su ključne riječi zamijenjene ilustracijama kako bi potakle djecu na čitanje, prava je poslastica za prve čitatelje i važan dodatak svakoj dječjoj biblioteci. Jednostavan tekst i prekrasne ilustracije čine ovu knjigu savršenom za zajedničko uživanje djece i roditelja u čitanju. Bajke uključene u ovaj izbor su: Zlatokosa i tri medvjeda Pepeljuga Janko i čarobni grah Snjeguljica Crvenkapica Ružno pače Kolačić Matovilka. Čitati je važno, a što prije djeca steknu naviku i ljubav prema knjigama, to bolje. Ta će ljubav s vremenom samo rasti, a učinci se ne daju mjeriti ni s jednom drugom aktivnošću. Čitajući, osim što se odmaramo i zabavljamo, razvijamo vokabular, ali i empatiju. Čitajući bolje razumijemo svijet oko sebe i promjene koje na njega utječu. Čitajući produbljujemo razna znanja i razvijamo inteligenciju. Iza svakog uspješnog čovjeka stoji i velika biblioteka pročitanih knjiga. Ova je knjiga jedna od prvih važnih knjiga u toj biblioteci.

Želite li pročitati knjigu?Slikobajke u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Slikobajke Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE