Familijari

Familijari - Halls, Stacey | Caritasspiritistcenter.org

...amilijari book. Read 3,031 reviews from the world's largest community for readers ... KNJIGA TJEDNA Stacey Hallys: Familijari - Velika Gorica Online ... . 1612. Fleetwood Shuttleworth, sedamnaestogodišnja gospodarica velebno... Familijari - 1612. Fleetwood Shuttleworth, sedamnaestogodišnja gospodarica velebnog Gawthorpe Halla, trudna je već četvrti put. No ona još nije uspjela iznijeti trudnoću do kraja i njezin muž Richard u... Home. Familijari. Mitovi su javni snovi, snovi su osobni mitovi. N ... Hoću knjigu - Familijari ... . N...

INFORMACIJA

AUTOR
Halls, Stacey
DIMENZIJA
1,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Familijari.pdf

OPIS

»Čaroban i potresan roman.« Jesse Burton 1612. Fleetwood Shuttleworth, sedamnaestogodišnja gospodarica velebnog Gawthorpe Halla, trudna je već četvrti put. No ona još nije uspjela iznijeti trudnoću do kraja i njezin muž Richard u strahu je da će ostati bez nasljednika. Da stvar bude gora, Fleetwood otkriva pismo koje nije smjela vidjeti, u kojem liječnik piše Richardu da ona neće preživjeti porođaj. I tada, posve slučajno, Fleetwood upoznaje siromašnu mladu primalju Alice, koja joj obeća da će joj pomoći da rodi zdravo dijete. Međutim, Alice uskoro optuže da je vještica. Dok jačaju međusobna optuživanja i zloglasna suđenja vješticama potresaju sjeverozapad Engleske, Fleetwood riskira sve da pomogne Alice. Sudbine dviju žena u smrtnoj opasnosti isprepliću se i postaju neraskidive dok im preostaje sve manje vremena za spas… »Ovo je kompleksan je i senzibilan portret hrabre i uporne mlade djevojke koja traži svoje mjesto u svijetu. Roman koji se mora pročitati.« Heather Morris »Intrigantna priča o fascinantnom razdoblju ljudske povijesti, s briljantnim ženskim likovima.« Libby Page Stacey Halls odrasla je u Rossendaleu u pokrajni Lancashire i oduvijek ju je fascinirala priča o vješticama iz Pendlea. Studirala je novinarstvo na Sveučilištu u Lancashireu i radila je u izdavačkoj kući Bookseller kao medijska urednica i pisala za časopis Psychologies, gdje je danas jedna od urednica. Više o njoj možete saznati na www.staceyhalls.com.

Želite li pročitati knjigu?Familijari u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Halls, Stacey. Čitati Familijari Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE