Dom

Dom - Coben, Harlan | Caritasspiritistcenter.org

... ... ДОМ-2 - Home | Facebook ... ... Dom (TV Series 2021- ) - IMDb ... ment Object Model (DOM) is a cross-platform and language-independent interface that treats...

INFORMACIJA

AUTOR
Coben, Harlan
DIMENZIJA
8,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Dom.pdf

OPIS

Ubogataškom predgrađu New Jerseyja, tijekom bezbrižne igre u obiteljskoj kući, misteriozno su nestala dvojica dječaka. Njihova je bebisiterica u stanju potpunog šoka pronađena vezana za stolac. Uskoro je od roditelja zatražena milijunska otkupnina, a nakon toga se dječacima gubi svaki trag… Nakon deset godina bezuspješne potrage, njihove obitelji i dalje očajnički žude i nadaju se da će dječaci ipak biti pronađeni. I napokon klupko se počinje odmotavati: bivši sportski menadžer i sada detektiv Myron Bolitar i njegov najbolji prijatelj Win, beskompromisni tip koji ne preza ni pred čim da bi ostvario svoj cilj, vjeruju da bi tinejdžer kojeg su pronašli u blizini željezničkog kolodvora King”s Cross u Londonu mogao biti jedan od otetih dječaka. Ali gdje je bio dosad i koliko se sjeća dana otmice? I što je najvažnije: što zna o sudbini drugog otetog dječaka, svog prijatelja i Winova nećaka? Dugoočekivani novi Cobenov triler iz serije o Myronu Bolitaru donosi nam dirljivu i eksplozivnu priču o prijateljstvu, obitelji i značenju doma. “Harlan Coben je jednostavno jedan od najvećih – uzmite bilo koji njegov triler i suočit ćete se sa zanosnom i neočekivanom pričom u čijoj nutrini kuca veliko srce.” – Gillian Flynn “Intrigantni zapleti kazuju zašto je Coben na vrhu najprodavanijih autora.” – Sunday Times “Napeta radnja prepuna obrata…Cobenov stil pisanja elegantan je i zabavan.” – New York Times Book Review “Coben je pravi hit-maker.” – The Huffington Post “Coben je kralj psiholoških trilera.“ – Closer O autoru Harlan Coben je izdavački fenomen. Dobitnik je nagrada za književnost Edgar, Shamus i Anthony, a njegovi romani prodani su u više od 60 milijuna primjeraka i prevedeni na 43 jezika te su zauzeli sam vrh ljestvice uspješnica diljem svijeta: Velika iluzija (Fool Me Once), Neznanac (The Stranger), Groblje živih (Missing You), Stay Close, Live Wire, Long Lost… Najpoznatiji je po napetom a često i neočekivano duhovitom i zabavnom serijalu o bivšem košarkašu Myronu Bolitaru.

Želite li pročitati knjigu?Dom u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Coben, Harlan. Čitati Dom Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE