Kreativni pokloni iz kućne radinosti

Kreativni pokloni iz kućne radinosti

...z sličnog područja. Od istog nakladnika ... FOTO Šogori Marijan i Zdravko drvenim sobovima iz kućne radinosti... ... . Kreativni pokloni iz kućne radinosti. Uplata na račun preporuča se privatnim osobama kojima nakon zaprimljene narudžbe stiže e-mail s ponudom za plaćanje (e-banking, uplata u banci, pošti itd.). Taj način plaćanja mogu koristiti i osobe koje naručuju iz inozemstva. Knjige iz tematike... L. A. Tonante. Feng Shui: mistična energija prostora. Poklon za nju, devojku vašeg života, najbolju prijateljicu. Poklonite joj nešto sasvim posebno i b ... Božićni pokloni iz kućne radinosti - Žena.hr ... . Poklonite joj nešto sasvim posebno i budite romantični. Ljubavni pokloni za ženu tvog života! Pokloni za nju. Bilo da je reč o vašoj potencijalnoj devojci, regularnoj supruzi, drugoj ljubavnici. Sve one očekuju da im poklonite pažnju, nežnost i le...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
1,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Kreativni pokloni iz kućne radinosti.pdf

OPIS

Namjena ovog priručnika je poticanje kreativnosti i osmišljavanje poklona koji će izazvati obostrano zadovoljstvo – nas koji poklanjamo i onih kojima je poklon namijenjen. Čak i kupljeni, možda naoko bezlični dar uz originalni manji dodatak može poprimiti sasvim drugačiji oblik. Začudilo bi nas koliko toga u kući i izvan nje možemo upotrijebiti za izradu maštovitih predmeta…Sasvim sigurno ćete dobiti dobru ideju i još se pri tome dobro zabaviti te svrhovito utrošiti slobodno vrijeme. Upamtite da je osjećaj kakao ste nešto osmislili i stvorili vlastitim rukama – neprocjenjiv.

Želite li pročitati knjigu?Kreativni pokloni iz kućne radinosti u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Kreativni pokloni iz kućne radinosti Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE