Rujanska svjetla

Rujanska svjetla - Zafon, Carlos Ruiz | Caritasspiritistcenter.org

...a svjetla. Special cijena 45,00 kn Redovna cijena 50,00 kn ... Oj, svijetla majska zoro - Wikipedia ... . Mehaničke igračke koje kriju tajnu prošlosti i budućnosti, misteriozna svjetla koja probadaju maglu oko svjetionika, biće iz noćnih... Mehaničke igračke koje kriju tajnu prošlosti i budućnosti, misteriozna svjetla koja probadaju maglu oko svjetionika, biće iz noćnih mora koje se krije u dubini šume što okružuje vilu Cravenmoore... —o—. "Rujanska svjetla". Irene je otac preminuo 19 ... Rujanska svjetla, Carlos Ruiz Zafón | Abrakadabra web shop ... ... —o—. "Rujanska svjetla". Irene je otac preminuo 1936. godine. Majka se mo...

INFORMACIJA

AUTOR
Zafon, Carlos Ruiz
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Rujanska svjetla.pdf

OPIS

Irene i Ismaela zauvijek je spojilo jedno čarobno ljeto, koje im je u živote donijelo svjetlo, i jedna jesen, s kojom su prvi put saznali što sve u sebi može kriti tama. Kad njezina majka dobije posao domaćice u osamljenoj vili tajanstvenog proizvođača igračaka, gospodina Lazarusa, čini se da za četrnaestogodišnju Irene počinje bolji život. Obala Normandije, čarobna Plava uvala, idilično seoce, a ponajviše tihi mladić Ismael, s kojim će broditi na njegovoj jedrilici – sve to obećava ljeto iz snova. Ali svako ljeto ima svoje tajne, a ona koju će Irene otkriti na otočiću sa svjetionikom, nju i njezine najmilije odvest će na putovanje po labirintu punom sjena i opasnosti. Mehaničke igračke koje kriju tajnu prošlosti i budućnosti, misteriozna svjetla koja probadaju maglu oko svjetionika, biće iz noćnih mora koje se krije u dubini šume što okružuje vilu Cravenmoore – i dvoje mladih koji otkrivaju svijet – sve to ispreplest će se u završnom dijelu svjetski poznate Trilogije magle, u još jednoj uzbudljivoj avanturi iz pera Carlosa Ruiza Zafóna.

Želite li pročitati knjigu?Rujanska svjetla u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Zafon, Carlos Ruiz. Čitati Rujanska svjetla Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE