Poslije svega: Pad (1. dio)

Poslije svega: Pad (1. dio) - Todd, Anna | Caritasspiritistcenter.org

... svega. Pad. (2. dio). 2 Autorica ove knjige, Anna Todd, počela je karijeru kao ... Pouvg - poslije svega pad ... ... imao jednu viška - pa se nadao da to nitko neće Kratka povijest gotovo svega Kratka povijest gotovo ... Meki uvez. Naziv knjige. Poslije svega: PAD (1.dio). POSLIJE SVEGA: PAD| Ulaznice u prodaji | 2021. Blitz Hrvatska. Poslije svega. Pad. (2. dio). U četvrtom nastavku ljubavnog serijala američke autorice Anne Todd, koji je - s više od milijardu pregleda - postao globalni Anna Todd - Poslije svega - ZAUVIJEK SRETNI 1. DIO. Ljubavna veza ... Slobodna Dalmacija - 'Poslije svega: Pad': Zarobljeni u balonu sapunice ... . DIO. Ljubavna veza ...

INFORMACIJA

AUTOR
Todd, Anna
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Poslije svega: Pad (1. dio).pdf

OPIS

Ljubav Tesse i Hardina oduvijek je bila komplicirana, ali sad su dospjeli u fazu u kojoj se izlaz ne nazire. Upravo dok se Tessa sprema donijeti jednu od važnijih odluka u životu, sve se promijeni. U njezinu se svakodnevicu vraća otac koji ju je napustio kaodjevojčicu, Hardin se još uvijek ne zna kontrolirati i sve oko nje počinje se raspadati. Nikome ne može vjerovati, nitko nije onakav kakav se čini. Ni obitelj, ni prijatelji. Hardin, jedina osoba na koju bi se trebala moći osloniti, pobjesni kad Otkrije njezinu pomno čuvanu tajnu. Umjesto da je pokuša razumjeti, odluči je sabotirati. Tessa je svjesna da je on voli, ali polako počinje shvaćati da sama ljubav, možda, nije dovoljna te da je neprekidan krug ljubomore, nenadanih ispada bijesa i praštanja sve više umara. Počinje se ozbiljno pitati: je li neutaživa strast između nje i Hardina doista vrijedna sve te drame… Poslije svega: Pad treći je nastavak ljubavnog serijala američke autorice Anne Todd koji je – s više od milijardu pregleda – postao globalni fenomen umrežene generacije, a golemi uspjeh ponovio je u proširenom, ukoričenom izdanju.

Želite li pročitati knjigu?Poslije svega: Pad (1. dio) u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Todd, Anna. Čitati Poslije svega: Pad (1. dio) Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE