Nevjera

Nevjera - Kandare Šoljaga, Ana | Caritasspiritistcenter.org

... Sadakatsiz, 2020, Turska, Serija. Nova TV donosi novu tursku uspješnicu "Nevjera" koja govori o osveti prevarene žene, a u glavnoj ženskoj ulozi pojavljuje se poznata turska glumica Cansu Dere, koju su gledatelji imali prilike gledati u hit seriji "Sila" ... Nevjera (Sadakatsiz, 2020) - Serija ... . Ovoga puta oduševit će u ulozi prevarene žena koja je spremna na sve kako ... Nevjera. Nova Turska serija NEVJERA , uskoro počinje sa emitiranjem na Novoj TV, točnije 3. siječnja 2022. Serija Nevjera govori o osveti prevarene žene, a u glavnoj ženskoj ulozi pojavljuje se poznata turska glumica Cansu Dere, koju su gledatelji imali prilike gledati u hit seriji "Sila". Ovoga puta oduševit će u ulozi prevarene ... Dok raz ... Serija NEVJERA (2020., Turska) - Serije Online - Turske Serije ... . siječnja 2022. Serija Nevjera govori o osveti prevarene žene, a u glavnoj ženskoj ulozi pojavljuje se poznata turska glumica Cansu Dere, koju su gledatelji imali prilike gledati u hit seriji "Sila". Ovoga puta oduševit će u ulozi prevarene ... Dok razvoj događaja vodi do iznenađujućih sukoba, jedna će neočekivana istina promijeniti živote više od jedn...

INFORMACIJA

AUTOR
Kandare Šoljaga, Ana
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Nevjera.pdf

OPIS

Vodič za suočavanje i prevenciju Nakon hit priručnika Tinejdžeri – praktični vodič za roditelje, ugledna psihologinja dr. sc. Ana Kandare Šoljaga u svojoj novoj knjizi odgovara na ključna pitanja vezana uz fenomen nevjere – koji jednako intrigira od početaka civilizacije pa sve do danas. Autorica stručno i zanimljivo detektira najčešće probleme u kojima se sve tri osobe u ljubavnom trokutu mogu naći te nudi konstruktivne odgovore kako razriješiti tu bolnu, emocionalno iscrpljujuću i katkad, naizgled, nemoguću situaciju. ŠTO SU PREDRASUDE, A ŠTO ČINJENICE O NEVJERI? KAKO PREPOZNATI NEVJERU PARTNERA? MOŽE LI SE SPASITI BRAK? MOŽE LI SE NEVJERNI PARTNER PROMIJENITI? TREBA LI PRIZNATI NEVJERU? KAKO ZNATI KOJI ODNOS PREKINUTI, A KOJI ZADRŽATI? ŠTO NAPRAVITI KADA SE ZALJUBITE U ZAUZETU OSOBU? KAKO OPROSTITI, A KAKO SPRIJEČITI NEVJERU? Ako ste pogođeni nevjerom, pročitajte kako se najbolje s nevjerom suočiti kako ne biste dodatno zakomplicirali svoj život i odnose. Ako se nevjere samo bojite, pročitajte kako je spriječiti i kako izgraditi čvrste i zrele ljubavne odnose. Jedinstvena, originalna i praktična, ova knjiga orijentir je za snalaženje u kompleksnim koordinatama vašega ljubavnog života, koji će vam pomoći da bolje razumijete sebe i druge, bolje komunicirate i kvalitetnije volite.

Želite li pročitati knjigu?Nevjera u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Kandare Šoljaga, Ana. Čitati Nevjera Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE