Crush it! – zašto je sada vrijeme da unovčite svoju strast

Crush it! – zašto je sada vrijeme da unovčite svoju strast - Vaynerchuk, Gary | Caritasspiritistcenter.org

...izvornika Gary Vaynerchuk CRUSH IT! Mislim da je upravo vrijeme opadanja gospodarstva sjajna prigoda za svakoga da se usredotoči i - počne se probijati ... Nenad Periš uvjeren je da je Matej živ: On zna da ga neću... - Net.hr ... . To je ono što mijenja ovu igru, prijatelji moji - da sada priliku dobivaju svi, a ne samo oni koji negdje sa strane Naučite živjeti svoju strast i imat ćete love koliko god vam treba, a usto još i posvemašnji nadzor nad vlastitom sudbinom. ...izgraditi karijeru oko onog u čemu je strastven ... Vaynerchuk CHRUSH IT! Zašto je sada vrijeme da unovčite ... ... . Također nudi i platforme spe ... Ratna groznica je u zraku, dok Zapad miješa Rusiju s nacističkom... ... ...izgraditi karijeru oko onog u čemu je strastven ... Vaynerchuk CHRUSH IT! Zašto je sada vrijeme da unovčite ... ... . Također nudi i platforme specifičnih strategija i analiza koje u kombinaciji sa istom strašću i humorom čine Gary-a jednim od najtraženijih govornika u SAD-u a Crush it! Vaša nova lozinka je poslana na email koji ste unijeli. Ukoliko u narednih pola sata ne dobijete mail, provjerite SPAM / JUNK folder da mail nije tu "zalutao" - ukoliko mail ne stigne, javite nam se na reg...

INFORMACIJA

AUTOR
Vaynerchuk, Gary
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Crush it! – zašto je sada vrijeme da unovčite svoju strast.pdf

OPIS

Online marketinški pionir Gary Vaynerchuk 33-godišnji je poduzetnik kojega je osobnost poslovnog guru-a kao i „čovjeka od vina“ učinila popularnim i u javnosti poznatim kao “Social Media Sommelier.” Samouki vinski stručnjak, unio je revoluciju u vinsku industriju sa svojim blogom Wine Library TV i pri tome povećao prihod obiteljske vinarije sa $4 miliona na $60 milijuna u pet godina! Sve se promjenilo. Revolucija socijalnih medija nepovratno je promjenila način na koji smo živjeli ali i pristupali poslu. Bilioni dolara iz online oglašavanja čekaju da ih pokupi onaj koji može izgraditi najbolje sadržaje i online zajednice. Unatoč ovim promjenama, većina ljudi nastavlja raditi poslove koje ih ne čine sretnim, a tvrtke nastavljaju ignorirati odnose s javnošću i marketinške koristi koje se mogu pronaći na internetu. U knjizi Crush it! Zašto je sada vrijeme da unovčite svoju strast, Gary Vaynerchuk pokazuje kako bilo tko može izgraditi karijeru oko onog u čemu je strastven. Također nudi i platforme specifičnih strategija i analiza koje u kombinaciji sa istom strašću i humorom čine Gary-a jednim od najtraženijih govornika u SAD-u a Crush it! – Zašto je sada vrijeme da unovčite svoju strast neophodnim štivom za svakoga tko želi shvatiti i prihvatiti budućnost poslovanja.

Želite li pročitati knjigu?Crush it! – zašto je sada vrijeme da unovčite svoju strast u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Vaynerchuk, Gary. Čitati Crush it! – zašto je sada vrijeme da unovčite svoju strast Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE