Njega i zdravlje nedonoščadi

Njega i zdravlje nedonoščadi - Sears, William | Caritasspiritistcenter.org

...zdravlje nedonoščadi. Meke korice Mozaik knjiga 2014 godina 294 strane Očuvano ... SPLIĆANIN MISTERIOZNO NESTAO PRE 30 DANA: Njegov otac... ... . U knjizi NJEGA I ZDRAVLJE NEDONOŠČADI najistaknutiji američki stručnjaci objašnjavaju kako možete pomoći svom nedonoščetu u rastu i razvoju - u bolnici i kod kuće. U knjizi NJEGA I ZDRAVLJE NEDONOŠČADI najistaknutiji američki stručnjaci objašnjavaju kako možete pomoći svom nedonoščetu u rastu i Knjiga Njega i zdravlje nedonoščadi ponudit će vam alate i savjete koji su vam potrebni da se osjećate opušteno i sigurno u svojoj novoj, roditeljskoj ulozi. Njega I zdravlje nedonoščadi. Aleksandra stella škec. Dijeli Jedinstvene zna ... Zdravstvena skrb nedonoščeta | 2. Izgled nedonoščadi ... . Njega I zdravlje nedonoščadi. Aleksandra stella škec. Dijeli Jedinstvene značajke i potrebe nedonoščadi Kako se riješiti brige i strahova koji su uobičajeni kod roditelja nedonoščadi ...

INFORMACIJA

AUTOR
Sears, William
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Njega i zdravlje nedonoščadi.pdf

OPIS

Sve što je potrebno znati o prijevremeno rođenoj djeci od rođenja do prve godineNajistaknutiji američki stručnjaci objašnjavaju kako možete pomoći svom nedonoščetu u rastu i razvoju – u bolnici i kod kuće.Ako je vaše dijete rođeno prije vremena, prirodno je da ćete biti vrlo zabrinuti. Osim što se nekoliko prvih tjedana nakon porođaja suočavate sa složenim medicinskim problemima, bitno je da možete predvidjeti pitanja i situacije koji bi mogli utjecati na vaše dijete tijekom prve godine života. Ova će vam knjiga ponuditi alate i savjete koji su vam potrebni da se osjećate opušteno i sigurno u svojoj novoj, roditeljskoj ulozi. Pokazat će vam kako postati koristan dio medicinskog tima i kako pomoći svom djetetu u napretku pružajući mu primjerenu njegu koju samo roditelj može dati. U knjizi se obrađuju različite teme, od kojih ističemo:Prvi susret s medicinskim osobljem i najsuvremenijom opremom u odjelu za intenzivno liječenje Jedinstvene značajke i potrebe nedonoščadi Kako se riješiti brige i strahova koji su uobičajeni kod roditelja nedonoščadi Kako se povezivati sa svojim novorođenčetom tijekom dugoga boravka u bolnici Dojenje i hranjenje na bočicu te kako razviti uspješan obrazac hranjenja u prvim danima Potrebne pripreme za djetetov dolazak kući Medicinski izazovi u prvoj godini života nedonoščeta.

Želite li pročitati knjigu?Njega i zdravlje nedonoščadi u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Sears, William. Čitati Njega i zdravlje nedonoščadi Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE