Harry Potter – bojanka

Harry Potter – bojanka

...otter bojanka - Harry Potter, taj nevjerojatni dječak i omiljeni mladi čarobnjak svih vremena, nakon što je osvojio mnogobrojne ljubitelje pisane riječi i filmske umjetnosti, sada nam svoju čaroliju ... Bojanka Harry Potter - Igre Bojanja | Najbolje igre za Djecu ... ... Harry Potter bojanka (za odrasle i djecu) u odličnom stanju, samo prelistana i stajala na polici. Meki uvez, 96 stranica. Sadrži motive iz svih nastavaka. Harry Potter je dječji junak, a vaš zadatak je da ga obojite najbolje što znate i umijete. Tagovi: bojanka bojanke crtan ... Boggart | Harry Potter and the Prisoner of Azkaban - YouTube ... . Tagovi: bojanka bojanke crtan...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Harry Potter – bojanka.pdf

OPIS

Harry Potter, taj nevjerojatni dječak i omiljeni mladi čarobnjak svih vremena, nakon što je osvojio mnogobrojne ljubitelje pisane riječi i filmske umjetnosti, sada nam svoju čaroliju donosi i u bojanci! Serijal romana o Harryju Potteru osvojio je svijet, premašio sve rekorde u prodaji knjiga, a neviđeni uspjeh i mnogobrojne poklonike dobile su i njegove filmske inačice. Ključnu ulogu u oživljavanju Harryja Pottera na velikom platnu i stvaranju atmosfere pune čarolije imala je boja. Stoga i vi istražite boje Harryjeva svijeta, a stvaralačko nadahnuće potražite u filmskim scenama, fotografijama i ilustracijama koje ćete pronaći na kraju ove bojanke. Od grbova četiriju domova Hogwartsa do ekstravagantnih psina iz „Weasleyjevih čarozeza“ – svijet Harryja Pottera prepun je sjajnih boja. Ispunjena maštovitim ilustracijama i pomno razrađenim dizajnom korištenim u stvaranju filmova o Harryju Potteru, ova će vas bojanka potaknuti da obojite svijet čarobnjaštva istražujući dvorac Hogwarts, Zabranjenu šumu i još mnogošto. Tu ćete pronaći i čarobna bića i čuvene filmske scene: od ceremonije razvrstavanja iz Harryjeve prve godine do nezaboravne konačne bitke Harryja i lorda Voldemorta, kao i neke od veličanstvenih rekvizita korištenih u filmovima poput časopisa The Quibbler, plakata Svjetskog prvenstva u metloboju i kupa Tromagijskog turnira. Istražite boje čarobnog svijeta Harryja Pottera i stvorite svoju priču!

Želite li pročitati knjigu?Harry Potter – bojanka u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Harry Potter – bojanka Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE