Poštarska bajka

Poštarska bajka - Čapek, Karol | Caritasspiritistcenter.org

...apek: Poštarska bajka. Pitam se - kad već mogu postojati bajke o svakojakim ljudskim zvanjima i zanimanjima, kao što su one o kraljevima, prinčevima i lopovima, pastirima, vitezovima i ... POŠTARSKA BAJKA (Karel Čapek) - Bajke i priče za djecu - Lukin... ... ... Poštarska bajka lektira, kratak sadržaj prepričano, analiza dela, analiza likova. Priča je hvalospev ljubavi muškarca i žene, čoveka prema svim živim bićima. Poznato djelo za djecu je "Poštarska bajka". Svrstavši u "Poštarsku bajku" patuljke, pis ... Karel Čapek: Poštarska bajka - Zbornica ... . Svrstavši u "Poštarsku bajku" patuljke, pis...

INFORMACIJA

AUTOR
Čapek, Karol
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Poštarska bajka.pdf

OPIS

Kada poštar, gospodin Kolbaba, u hrpi pisama koja mora dostaviti pronađe jedno bez napisane adrese primatelja, morat će se zamisliti. Kome ga dostaviti? Što u njemu piše? Smije li ga otvoriti? Ali poštari znaju da se tuđa pisma ne smiju otvarati, pa čak ni ona bez adrese. U rješenju ove zagonetke pomoći će mu njegovi novi prijatelji, patuljci, koji mogu čitati zatvorenih očiju.

Želite li pročitati knjigu?Poštarska bajka u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Čapek, Karol. Čitati Poštarska bajka Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE