Nedostaje? Ne. Dosta je!

Nedostaje? Ne. Dosta je! - Pršić, Emina | Caritasspiritistcenter.org

...te u VBZ online knjižari poznati naslov Nedostaje? Ne ... Moderna vremena :: Nedostaje? Ne. Dosta je! ... . Dosta je! autora Pršić, Emina, Šešo, Ivana. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! To znači da ne možemo reći da što dostaje. Zbog toga pravilno je pisati: nedostajem, nedostaješ, nedostaje…. Imenica se također piše sastavljeno: nedostajanje, nedostatak. Inače kod glagola, niječnica ne se piše odvojeno: radim - ne radim, pišem - ne pišem. No, u slučaju glagola nedostajati piše se sastavlj ... Nedostaje? Ne. Dosta je !(knjiga) - Početna ... . No, u slučaju glagola nedostajati piše se sastavljeno jer je dio osnove. Dosta je! Nakladnik: Algoritam. 09/2012. 184 str., meki uvez. ISBN 9789533165585. C...

INFORMACIJA

AUTOR
Pršić, Emina
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Nedostaje? Ne. Dosta je!.pdf

OPIS

Kako preživjeti slom duše Grafičko oblikovanje: Marina Leskovar Grubišić Gotovo svi se slažu da je gubitak životnog partnera najjači emocionalni potres koji možemo doživjeti. S druge strane neprestano se vezujemo uz osobe od kojih primamo ili kojima dajemo svoju ljubav, pa smo, po definiciji, svakodnevno izloženi riziku gubitka voljenog bića. Ponekad su naše veze nestalne ili za jednu stranu manje važne. Ponekad vidimo životnog partnera u nekom tko u nama vidi samo prolaznu avanturu. Ponekad nam netko pri tom slomi srce, s čime se svi više-manje nekako nosimo, no ponekad nastupi totalni slom duše. U takvim iznimnim trenucima nismo u stanju pomoći sami sebi čak ni potražiti pomoć nekoga drugog. Nekoga tko razumije i zna što nam je činiti kada se cijeli svijet pod nama urušava i kada se čini da je nada definitivno iscurila iz našeg života. Tu negdje, u međuprostoru između vojske prijatelja koji podrškom pokušavaju spasiti što se spasiti dade i ordinacije nekog terapeuta, autorice su pokušale smjestiti ovu knjigu. Ne kao klasični priručnik za samopomoć, ne kao knjigu recepata za samoozdravljenje, ne kao strogi režim uputa kojih se valja držati, nego kao još jednu prijateljicu. Prijateljicu koja je sve to prošla i iz svojega bolnog iskustva izvukla ono najbolje – snagu za preživljavanje. Uz Ivanu Šešo, licenciranu da vas strpljivo razumije i Eminu Pršić, licenciranu da vam izmami osmijeh na lice, svatko tko je bar jednom bio beznadno ostavljen shvatit će da nije sam. Na svoj jedinstven, inspirativan način, pričajući pripovijesti napuštenih jezikom svakidašnjice, autorice su nam dale uvid u srce tame i svjetlo na kraju tunela. Tko god zađe među stranice ove knjige, a iskusio je makar tračak eklipse napuštanja, znat će da je u njoj stekao prijateljicu. Ma, što prijateljicu? Vojsku prijatelja!

Želite li pročitati knjigu?Nedostaje? Ne. Dosta je! u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Pršić, Emina. Čitati Nedostaje? Ne. Dosta je! Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE