Maja i božićna želja

Maja i božićna želja - Delahaye, Gilbert i Marlier, Marcel | Caritasspiritistcenter.org

...ožićna želja. Gilbert Delahaye, Marcel Marlier ... Vojislav iz Požege в Твиттере: «Moja božićna želja je da mu se sin...» ... . Uskoro će Božić. Maja i Mišo su na praznicima. Zabavljaju se na snijegu, pregledavaju fotoalbume s roditeljima, traže stare mamine klizaljke na tavanu… kad odjednom Franjo dolazi s pozivom u pomoć. Maja I božićna želja. 49,00 kn. Dostupnost je promjenjiva. Uskoro će Božić. Maja i Mišo su na praznicima. Zabavljaju se na snijegu, pregledavaju fotoalbume s roditeljima, traže stare mamine klizaljke na tavanu… kad odjednom Franjo dolazi s pozivom u pomoć. Dražesna djevojčica Maja svje ... Maja i božićna želja - Knjige za djecu | Mozaik knjiga ... . Dražesna djevojčica Maja svje...

INFORMACIJA

AUTOR
Delahaye, Gilbert i Marlier, Marcel
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Maja i božićna želja.pdf

OPIS

Uskoro će Božić. Maja i Mišo su na praznicima. Zabavljaju se na snijegu, pregledavaju fotoalbume s roditeljima, traže stare mamine klizaljke na tavanu… kad odjednom Franjo dolazi s pozivom u pomoć. Zućo je trčeći za ptičicom upao u zaleđeno jezero! Djeca su u panici, traže načina kako da ga izvuku i na tren se čini da je Žućo posve bespomoćan. Ipak, Maja ga uspijeva mrežicom uloviti no sve dok nisu došli na jedno neobično imanje, Žućo nije puštao glasa. Kad su tamo došli, svašta su vidjeli. Kakvo je to neobično imanje koje izgleda poput dvorca? Čije su to saonice? Zašto je tu sve puno igračaka? Jesu li ovo jeleni ili sobovi? Što je Maja zaželjela za Božić i je li joj se želja ostvarila, pročitajte u ovoj novoj slikovnici o legendarnoj djevojčici Maji.

Želite li pročitati knjigu?Maja i božićna želja u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Delahaye, Gilbert i Marlier, Marcel. Čitati Maja i božićna želja Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE