Angry Birds Stripovi 1 – Operacija omlet

Angry Birds Stripovi 1 – Operacija omlet - Grupa Autora | Caritasspiritistcenter.org

...irds stripovi 1 - Operacija omlet 39,90 kn Ovaj put djeci omiljeni likovi - Angry Birds i Bed Piggies - i u stripovima! Na skrivenom otoku usred oceana, Piggy Islandu, sve pršti od pustolovina ... Tisak media BOŽIĆNI KATALOG 2015. by TISAKmedia - Issuu ... . Bijesne ptice na čelu s hrabrim i domišljatim Redom čine sve kako bi sačuvale svoja jaja. Operacija omlet Prasci u raju Mamac Ovaj put djeci omiljeni likovi - Angry Birds i Bad Piggies - i u stripovima! Na skrivenom otoku usred oceana, Piggy Islandu, sve pršti od pustolovina. Bijesne ptice na čelu s hrabrim i domišljatim Redom čine sve kako bi sačuvale svoja jaja. Ali to je prava poslastica za mnoštvo svinja koje također žive na otoku. Angry Birds stripovi ... Hoću knjigu - Tajni život ljubimaca 1 ... . Bijesne ptice na čelu s hrabrim i domišljatim Redom čine sve kako bi sačuvale svoja jaja. Ali to je prava poslastica za mnoštvo svinja koje također žive na otoku. Angry Birds stripovi 1 - Operacija omlet Grupa autora Ovaj put djeci omiljeni likovi - Angry Birds...

INFORMACIJA

AUTOR
Grupa Autora
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Angry Birds Stripovi 1 – Operacija omlet.pdf

OPIS

Operacija omlet Prasci u raju MamacOvaj put djeci omiljeni likovi – Angry Birds i Bad Piggies – i u stripovima! Na skrivenom otoku usred oceana, Piggy Islandu, sve pršti od pustolovina. Bijesne ptice na čelu s hrabrim i domišljatim Redom čine sve kako bi sačuvale svoja jaja. Ali to je prava poslastica za mnoštvo svinja koje također žive na otoku. One imaju odbojnog vladara, kralja krmka. Poput svih svinja i King Pig proždrijet će bilo što, ali ono od čega zatrepere njegovi grozomorni okusni pupoljci pomisao je na jedenje jaja. Njegova je najmračnija, najskrivenija tajna to što nikad nije čak ni kušao jaje! Sve što ptice žele je miran život na otoku. Ali nema mira! Svakoga dana svinjske jajokradice pokušavaju maznuti dragocjena jaja. I, kako je kralj sve gladniji, planovi zlih svinja postaju sve luckastiji. Služe se najrazličitijim sredstvima i izmišljaju najrazličitije metode da dođu do jaja. Iz stripa u strip nižu se pustolovine koje uvijek završe u korist Angry Birdsa – jer jaja ostaju netaknuta. Živi, omiljeni likovi s mobilnih aplikacija i iz crtanih epizoda zaokupit će pažnju djece kojoj je strip toliko blizak medij.

Želite li pročitati knjigu?Angry Birds Stripovi 1 – Operacija omlet u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Grupa Autora. Čitati Angry Birds Stripovi 1 – Operacija omlet Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE