Formule ljubavi

Formule ljubavi - Milivojević, Zoran | Caritasspiritistcenter.org

...ormule ljubavi. 1,476 likes. Poručite pouzećem po ceni od 1 ... Formule ljubavi | Zoran Milivojevic | download ... .000 din slanjem mejla sa vašim imenom, telefonom i adresom na [email protected] Formule ljubavi book. Read 15 reviews from the world's largest community for readers. Knjiga Formule ljubavi rezultat je susreta psihoterapeuta s destruk... Knjiga Formule ljubavi rezultat je susreta psihoterapeuta s destruktivnim posledicama zabluda o ljubavi u životima njegovih pacijenata. Autor je izložio tridesetak osnovnih zabluda i pogrešnih. ... Formule ljubavi u prediktivnoj astrologiji ... . Autor je izložio tridesetak osnovnih zabluda i pogrešnih... Formule ...

INFORMACIJA

AUTOR
Milivojević, Zoran
DIMENZIJA
1,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Formule ljubavi.pdf

OPIS

ZORAN MILIVOJEVIĆ, dr. med., predavač je na Sveučilištu »Sigmund Freud« u Beču i psihoterapeut s dugogodišnjim iskustvom u individualnoj, partnerskoj i skupnoj terapiji. Prvi je u istočnoj Europi stekao najviši stupanj internacionalnog supervizora i edukatora Međunarodnog udruženja za transakcijsku analizu. Autor je nekolicine izvanrednih udžbenika i knjiga, od kojih se izdvajaju knjige Emocije (dva izdanja, sedam tiskanja), Igre koje igraju narkomani i Mala knjiga za velike roditelje. Ljubavni život vas povremeno zbunjuje? Ovo je prava knjiga za vas. Otkrijte svoju ili partnerovu formulu ljubavi. Kako TO može biti ljubav? Svačije ljubavno ponašanje ima svoju logiku, formulu, a ova knjiga pomaže vam da otkrijete koja je vaša. Što ljubav nije, a što jest? Knjiga vas vodi na put na kojem ćete otkriti granice ljubavi i neljubavi. Dosta vam je neproduktivnih svađa? Razumijevanje partnerove formule ljubavi drastično smanjuje nesporazume. Govorite jezikom koji partner razumije.

Želite li pročitati knjigu?Formule ljubavi u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Milivojević, Zoran. Čitati Formule ljubavi Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE