Podmetači leševa

Podmetači leševa - Balenović, Ivo | Caritasspiritistcenter.org

...či leševa su krimić i drugi roman Ive Balenovića koji je nastao na temelju insajderskog uvida u patologiju zdravstvenog sustava ... Podmetači za torte od sive lepenke - YouTube ... . Prvi je Ljudožder vegetarijanac, koji je i uspješno ekraniziran. Podmetači leševa su krimić i drugi roman Ive Balenovića koji je nastao na temelju insajderskog uvida u patologiju zdravstvenog sustava. Prvi je Ljudožder vegetarijanac, koji je i uspješno ekraniziran. Podmetači leševa- insajderski uvid u patologiju zdravstvenog sustava. Podmetači leševa dru ... Podmetači leševa ... . Podmetači leševa- insajderski uvid u patologiju zdravstvenog sustava. Podmetači leševa dru...

INFORMACIJA

AUTOR
Balenović, Ivo
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Podmetači leševa.pdf

OPIS

Podmetači leševa Podmetači leševa su krimić i drugi roman Ive Balenovića koji je nastao na temelju insajderskog uvida u patologiju zdravstvenog sustava. Prvi je Ljudožder vegetarijanac, koji je i uspješno ekraniziran. Podmetači leševa su ipak sasvim drugačiji roman: ne bave se samo korupcijom, klijentelizmom i kvarnošću sustava zdravstva, nego hvataju i mnogo šire i dalje, bave se i onim sustavima s kojima je zdravstveni u bližoj vezi: farmaceutskim, obrazovnim, sudstvom, medijskom hidrom i onim nadređenim svima – političkom hobotnicom.

Želite li pročitati knjigu?Podmetači leševa u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Balenović, Ivo. Čitati Podmetači leševa Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE