Nezgode pričuvne nevjeste

Nezgode pričuvne nevjeste - Black, Shayla | Caritasspiritistcenter.org

...e pričuvne nevjeste - Carson Frost naslijedio je slastičarnicu koja zarađuje milijune, ali se nalazi u situaciji da nema dovoljno novca ... Oglasilo se tužilaštvo zbog nesreće kod... ... ... Shayla Black: Nezgode pričuvne nevjeste ... e pričuvne nevjeste - Carson Frost naslijedio je slastičarnicu koja zarađuje milijune, ali se nalazi u situaciji da nema dovoljno novca. Nezgode pričuvne nevjeste - Shayla Black Nezgode predsjednikove kćeri - Meredith Wild Meke korice Mozaik knjiga Trend očuvano KATEGORIJE Knjige , Beletristika , Ljubavni i erotsk...

INFORMACIJA

AUTOR
Black, Shayla
DIMENZIJA
6,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Nezgode pričuvne nevjeste.pdf

OPIS

Carson Frost naslijedio je slastičarnicu koja zarađuje milijune, ali se nalazi u situaciji da nema dovoljno novca kako bi preživio sljedeća dva mjeseca. Primoran je uzeti zalog od očeva najvećeg suparnika. Ali, postoji kvaka: kako bi dobio zalog, mora mu pripisati dio tvrtke i oženiti njegovu kćer. Dva tjedna prije vjenčanja, Carson se predomislio i tvrdi da je zaljubljen u drugu. No, ulagač mu i dalje nudi pomoć ako se oženi – pa makar i drugom djevojkom. Budući da Carson nije u vezi, hvata ga panika, pa smišlja plan kako naći ženu koja će odglumiti mladu i ostaviti ga pred oltarom. Glumica Ella Hope sretna je kada dobije bilo kakvu ulogu, ali uloga odbjegle mlade nije joj bila u planu. Ipak, potreban joj je novac, a i koliko to teško može biti? S vremenom se gluma polako pretvara u stvarnost i Ella počinje sanjariti o Carsonu kao svom stvarnom suprugu. Carson djeluje zainteresirano, ali hoće li takav i ostati jednom kada njegov posao bude siguran?

Želite li pročitati knjigu?Nezgode pričuvne nevjeste u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Black, Shayla. Čitati Nezgode pričuvne nevjeste Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE