Izgubljeni Caravaggio

Izgubljeni Caravaggio - Silva, Daniel | Caritasspiritistcenter.org

...eni Caravaggio. Izgubljeni Caravaggio. Daniel Silva ... Izgubljeni Caravaggio ... ... IZGUBLJENI CARAVAGGIO - Daniel Silva - ZNANJE | superknjizara.hr ... eni Caravaggio. Izgubljeni Caravaggio. Daniel Silva. Izdavač: Znanje d.o.o. IZGUBLJENI CARAVAGGIO. 99,00 kn. Dostupnost je promjenjiva. IZGUBLJENI CARAVAGGIO količina. Dodaj u košaricu. Main Izgubljeni Caravaggio. Izgubljeni Caravaggio. Daniel Silva. Izgubljeni Caravaggio - Daniel Silva. Izgubljeni Caravaggio book. Read...

INFORMACIJA

AUTOR
Silva, Daniel
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Izgubljeni Caravaggio.pdf

OPIS

Gabriel Allon upravo u Veneciji obnavlja oltarsku sliku kad dobiva hitan poziv talijanske policije. Trgovac umjetninama Julian Isherwood spotaknuo se o mrtvo truplo na mjestu zločina na jezeru Como i pritvoren je kao mogući krivac. Kako bi spasio prijatelja, Gabriel mora obaviti jednostavan zadatak: pronaći najvažniju nestalu sliku na svijetu. Mrtvac je posrnuli špijun s tajnom: trgovao je ukradenim umjetninama i prodavao ih tajanstvenom kolekcionaru. Među tim slikama je i najpoznatije svjetsko nestalo remek-djelo: Caravaggiovo Rođenje Kristovo sa svetim Franjom i svetim Lovrom. Gabriel se uključuje u istragu i kreće u iscrpljujuću potjeru – od Marseillesa i Korzike do Pariza i Londona i, napokon, do male privatne banke u Austriji, gdje opasan čovjek bdije nad nezakonito i krvavo stečenim bogatstvom jednoga od najokrutnijih svjetskih diktatora… Daniel Silva rođen je u Michiganu 1960. godine i odrastao u Kaliforniji gdje je diplomirao na držav-nom sveučilištu u Fresnu. Pisanjem se počeo baviti kao novinar United Press Internationala (UPI). Proputovao je cijeli Bliski istok i izvještavao o iransko-iračkom ratu, terorizmu i političkim sukobima, a vrhunac novinarske karijere ostvario je kao producent političkog programa vašingtonskog dopisništva CNN-a. Pisanju knjiga posvetio se 1997. i svi su mu romani postali svjetski bestseleri. Među njima se posebno ističu Moskovska pravila, Prebjeg, Afera Rembrandt, Portret špijunke, Anđeo tame i Engleskinja. Knjige su mu objavljene u više od trideset zemalja i prevedene na 25 svjetskih jezika.

Želite li pročitati knjigu?Izgubljeni Caravaggio u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Silva, Daniel. Čitati Izgubljeni Caravaggio Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE