Podvodni ribolov

Podvodni ribolov - Ban, Miljenko | Caritasspiritistcenter.org

...ZA PODVODNI RIBOLOV OD NEOPRENA 3 MM S UNUTARNJOM STRANOM OD TITANIJA ... PODVODNI RIBOLOV - Topfishing ... . (1) Usporedi. Od. 179,00 kn. *. 2 Boje. SUBEA. Podvodni ribolov - Obožavaš izazove, ali one pod vodom? Podvodni ribolov je najekstremniji oblik ribolova i njime se bave samo najhrabriji. Provjeri kakva oprema ti je potrebna i brzo pronađi najbolju ponudu! U ovoj kategoriji ćeš pronaći harpune, noževe, strijele, mreže, kao i različitu opremu za harpune i puške. Forum za podvodni ribolov, ronjenje na dah, udičarenje, SCUBA ronj ... Oprema za podvodni ribolov - Dragorlux ... . Forum za podvodni ribolov, ronjenje na dah, udičarenje, SCUBA ronjenje i sve o moru Oprema za podvodni ribolov, ronjenje na dah, free ronjenje i apneu možete naći u specijaliziranom dućanu ronilačke opreme APNEA-ARBANAS na Kaptolu 14. PODVODNI RIBOLOV. Sortiraj po: IZABERI NAČIN SORTIRANJA Po cijeni - najniže Po cijeni - na...

INFORMACIJA

AUTOR
Ban, Miljenko
DIMENZIJA
8,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Podvodni ribolov.pdf

OPIS

Valjda nema sporta koji može više razbuditi čovjekovu maštu od podvodnog ribolova. Nadasve onih koji ga ne poznaju, koji su tek nešto čuli o njemu. Pa zato katkad slušamo priče iz svijeta fantastike, kao što su duboki i dugotrajni uroni, fantastični ulovi kakve čovjekova mašta teško može dokučiti, susreti sa stanovnicima podmorja, čiji spomena izaziva strah ili strahopoštovanje u obična čovjeka koji se nikad nije odmaknuo od tvrda zemaljskog tla. Mnoge priče o posve realnom sportu u kojemu, kao i u mnogima drugima, uz znanje i vještine, odlučuje i velika doza sreće. Na takav način predočava ga i ova knjiga koja nas uvodi u svijet podmorja i podvodnog ribolova. Knjiga iznimne vrijednosti jer značajno obogaćuje našu skromnu literaturu o podvodnom ribolovu. Uostalom, nije takva literatura prebogata ni u svjetskim okvirima. Hrvatska je obala jedna od narazvijenijih, podmorje iznimno zanimljivo i privlačno, a riblji svijet donekle sačuvan. Svakog dana u to se podmorje spušta sve više ljudi s maskom na licu i podvodnom puškom u ruci. Podvodni ribolov je izazovan, a ronjenje na dah svjetski trend s početka 21. stoljeća, što ima velikog odraza i na našemu moru. Tko jednom zaroni i spozna čari podmorskog svijeta ostaje mu trajno vjeran, uvijek mu se vraća. Ova će knjiga naći mnogo čitatelja. Čitajući njezin rukopis postavljam pitanje: hoćemo li čekati sljedećih pola stoljeća dok se na našim prostorima pojavi novo izdanje slično ovom. Bilo u ribolovu s udičarskim alatima ili loveći podvodnom puškom, svaki će sportski ribolovac koji pročita ovu knjigu biti obogaćen mnoštvom savjeta i uputa. Važi to čak i za istaknute ribolovce koji sudjeluju u natjecanjima u sportskom ribolovu.

Želite li pročitati knjigu?Podvodni ribolov u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Ban, Miljenko. Čitati Podvodni ribolov Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE