Priče o običnom ludilu

Priče o običnom ludilu - Bukowski, Charles | Caritasspiritistcenter.org

...običnom ludilu je djelo autora Charles Bukowski, nakladnika Šareni Dućan ... PRIČE O OBIČNOM LUDILU - Charles Bukowski - ŠARENI DUĆAN ... ... . Pronađite djelo na webshopu Knjižare Ljevak. [email protected] Priče o običnom ludilu book. Read 925 reviews from the world's largest community for readers. Nakon zbirke Najljepša žena u gradu Šareni dućan (radosno!)... Zbirke "Priče o običnom ludilu" i "Najljepša žena u gradu i druge priče" prvi put su objavljene 1972. i to zajedno, pod naslovom "Erections, Ejaculations, Exhibitions, and Gen ... Priče o običnom ludilu : Čarls Bukovski ... . i to zajedno, pod naslovom "Erections, Ejaculations, Exhibitions, and General Taies of Ordinary Madn...

INFORMACIJA

AUTOR
Bukowski, Charles
DIMENZIJA
9,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Priče o običnom ludilu.pdf

OPIS

Zabilješke potencijalnog samoubojice Nakon zbirke Najljepša žena u gradu Šareni dućan (radosno!) nudi i drugu porciju otkačenih umotvorina, priča i zabilješki Charles Bukowskog, izvorno zajedno objavljenih pod naslovom Erekcije, ejakulacije, ekshibicije i općenito priče o običnom ludilu. Za čitatelja koji poznaje autorov rukopis gornja je informacija zacijelo dostatna, a ostalima predlažemo da knjigu jednostavno shvate kao priručnik za samopomoć i po mogućnosti je odmah kupe! Odgovor na možebitno kako i zašto je prost: Naime Terapija Bukowski, ili možda bolje Buk kao lijek, sastojala bi se u tome da čitajući o autorovu običnom ludilu zaboravite na vlastito i tako pronađete novi mir i sreću u sebi, te radost i ljubav oko sebe. Osim što bi time pomogli sebi, ujedno bi isto učinili i nama jer bi knjiga došla na vrhove top lista prodaje, kako to već ide sa self-help literaturom, a što bi i vama i nama donijelo dodatnu sreću i radost! Ako vam se sve ovo čini nedovoljno uvjerljivim ili kao neka pošalica, ili pak kao još jedna od svakodnevnih navlakuša tipa malim ulogom do velikog čuda, tu je prosta logika koja kazuje da čovjek ne može istovremeno biti na dva mjesta, a što bi značilo da ako uronite u Bukovo obično ludilo, morate svakako izaći iz vlastitog! A kad ste vani, ne dajte se više unutra, pročitajte još kojeg Bukowskog, i onda još i još (objavili smo ih desetak) – primite ga otvorena srca i duše, i gotovo sigurno ćete pronaći izlaz iz ludila, krize, recesije i ostalih zala koja nas okružuju! Potencijalnim neodlučnicima i zatezalima evo i kraćeg terapijskog izvatka, nepatvorenog Bukowskijevskog melema: Ludilo? Naravno. A što nije ludilo? Zar život nije ludilo? Svi smo navijeni poput igračaka… nekoliko navoja opruge, malo trčimo, hodamo uokolo, radimo planove, idemo na izbore, kosimo travu… Kakvu-takvu utjehu našao sam u piću, klađenju i seksu, i u tom smislu isti sam kao i svaki drugi pripadnik zajednice, grada, nacije; razlika je jedino u tome što meni nije stalo da ‘uspijem’, nisam htio obitelj, dom, pristojan posao i slično. I eto me tu: ni intelektualac ni umjetnik… visim u nekom međuprostoru i mislim da bi to mogao biti početak ludila… Bukowski kao lijek? A zašto, dovraga, ne? Pa ovdje ima više životnih argumenata od većine priča i obećanja koje svakodnevno pušimo od kao ozbiljnih i stručnih ljudi i… zašto onda ne?

Želite li pročitati knjigu?Priče o običnom ludilu u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Bukowski, Charles. Čitati Priče o običnom ludilu Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE