Priručnik za vlasnike malih beba

Priručnik za vlasnike malih beba - Borgenicht, Joe | Caritasspiritistcenter.org

...! Priručnik za početnike u tehnologijama novorođenih beba namijenjen svima, a posebno očevima ... Roditeljska/dječja literatura ... . Knjiga 'Priručnik za vlasnike malih beba' u izdanju Knjigre donosi savjete za roditelje pisane 'tehničkim jezikom', a mi vam prenosimo odlomak o nosiljkama. Shematski dijagrami olakšavaju praćenje napredovanja vaše bebe. Priručnik za vlasnike malih beba istražuje i odgovara na stotine često postavljanih pitanja Autorski nam dvojac pruža mnoštvo korisnih savjeta. Priručnik za vlasnike malih beba knjiga je „novog vremena". I premda je „tehnički jezik" ... Ishrana - mali priručnik za vlasnike pasa - YouTube ... . Priručnik za vlasnike malih beba knjiga je „novog vremena". I premda je „tehnički jezik" ono... Shematski dijagrami olakšavaju praćenje napredovanja vaše bebe. Priručnik za vlasnike malih beba istražuje i odgovara na stotine često postavljanih pitanja Autorski nam dvojac pruža mnoštvo korisnih savjeta. Priručnik za vlasnike malih beba knjiga...

INFORMACIJA

AUTOR
Borgenicht, Joe
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Priručnik za vlasnike malih beba.pdf

OPIS

Upute za rukovanje, prijedlozi za otklanjanje kvarova i za održavanje tijekom prve godine Dolazak bebe na svijet novopečenim roditeljima predstavlja revoluciju u dotadašnjem načinu života. Kao što kupnja novoga računala svakomu zainteresiranomu korisniku može pružiti čitav niz neslućenih mogućnosti, tako i dolazak bebe otvara novi svijet za koji nismo ni znali da postoji. »Mali» je problem što s bebom ne dolaze i upute za upotrebu pa nam se može učiniti da je pred nama kaos, a ne uređeni svemir. Ovoj je knjizi cilj svakomu novomu vlasniku olakšati pristup tomu novomu tehničkomu čudu koje nadmašuje mogućnosti svih postojećih i poznatih pomagala te ga uputiti u pravilno rukovanje koje će pružiti obostrano zadovoljstvo. Vlasnici će moći saznati kako pripremiti sebe i sve oko sebe za to „dolazeće čudo“, bit će upoznati s izgledom i svim opcijama koje mogu biti ugrađene u jednu bebu te dobiti niz korisnih savjeta od tehničkih (kako držati, oblačiti ili previjati bebu) do prehrambenih i medicinskih. A sve to na način blizak današnjim, suvremenim roditeljima okruženima brojnim kućanskim aparatima i naviklima na čitanje uputa o pravilnome rukovanju iz raznih priručnika. Knjiga je prijevod s engleskoga prilagođen domaćemu korisniku i terminima iz svakodnevne „međuroditeljske“ komunikacije. Znate programirati svoj DVD uređaj, reinstalirati Windowse, primjenjujete Black Berry. Ništa vam od navedenoga neće pomoći pri rukovanju najvećim „čudom tehnologije“: s novorođenom bebom. Upute vas vode korak po korak. Shematski dijagrami olakšavaju praćenje napredovanja vaše bebe. Priručnik za vlasnike malih beba istražuje i odgovara na stotine često postavljanih pitanja: Kako je najbolje povijati bebu? Kako pomoći bebi da počne spavati cijelu noć? Kada je vrijeme za odlazak bebinu „serviseru“, tj. liječniku? Što god da vas muči u vezi s vašom bebom, odgovore ćete naći tu u ovoj knjizi – zahvaljujući sjajnim autorima, proslavljenomu pedijatru dr. Louisu Borgenichtu i njegovu sinu Joeu Borgenichtu. Autorski nam dvojac pruža mnoštvo korisnih savjeta. Priručnik za vlasnike malih beba knjiga je „novoga vremena“. I premda je „tehnički jezik“ ono što knjigu čini posebno zabavnom i maštovitom, ne zaboravlja se da je beba živa te joj je uz sve navedene upute o pravilnome rukovanju bitna i neizmjerna količina ljubavi.

Želite li pročitati knjigu?Priručnik za vlasnike malih beba u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Borgenicht, Joe. Čitati Priručnik za vlasnike malih beba Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE