Radosnica -plava

Radosnica -plava - Kozina, Drago (nakl.) | Caritasspiritistcenter.org

...ebina radosnica. Uz ovu predivno ilustrovanu knjigu, koja je istovremeno i foto-album, moći ćete da zabe ... Radosnica skolica (@RadosnicaS) | Twitter ... ... Proizvodi | Dexy Co Kids internet prodavnice ... ebina radosnica. Uz ovu predivno ilustrovanu knjigu, koja je istovremeno i foto-album, moći ćete da zabe... Vulkan,Bebina radosnica. Uz izbor poznatih dečjih pesmica i prostora za fotografije, ova „Bebina radosnica" predstavlja knjigu kojoj ćete se rado vraćati i vi i vaš mališan, prisećajući se lepih, uzbudljivih i komičnih trenutaka koji... Online Radosnica - Radosnica na int...

INFORMACIJA

AUTOR
Kozina, Drago (nakl.)
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Radosnica -plava.pdf

OPIS

Prvi osmijesi, prvi koraci, prve riječi i prve igre, prvi posjetitelji i prva iskustva iz najranijih dana vašega dječaka. Neka lijepi događaji ostanu zabilježeni za trajnu obiteljsku uspomenu. Rođenje djeteta uvijek je jedinstven događaj i iskustvo povezano s nadom, ljubavlju, srećom i radošću. Sad počinje zajednički život izvan majčina tijela. Dijete napušta svoje zaštitno okružje i nada se ponovno pronaći sigurnost i zaštitu u naručju punom ljubavi. Osjećaj zaštićenosti, sigurnosti i roditeljska podrška posebno su važni u prvim godinama života. Dijete u prvih dvanaest mjeseci velikim koracima napreduje od novorođenčeta koje je potrebno hraniti i nositi, do mališana koji može mnogo sam učiniti. Zbog toga se prvoj godini pridaje posebna važnost.

Želite li pročitati knjigu?Radosnica -plava u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Kozina, Drago (nakl.). Čitati Radosnica -plava Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE