Uvod u psihologiju – psihologija za nepsihologe

Uvod u psihologiju – psihologija za nepsihologe - Petz,Boris | Caritasspiritistcenter.org

... točnije razumijevanje psihologijskih spoznaja, kao i vlastitih doživljaja, promišljanja, stajališta i vjerovanja ... Koha online catalog › Details for: Uvod u psihologiju ... ... . Znanja takve vrste, ponuđena na jasan i svima razumljiv način, mogu, dakle, obogatiti stručna znanja kojima nepsiholog raspolaže, ali i njegovo razumijevanje samog sebe i drugih ljudi. Ovu knjigu treba shvatiti kao pokušaj populariziranja psihologije - jedne od vodećih znanosti o čovjeku, koja je sve prisutnija u svagdašnjem životu. Čovjek je najveći "problem" svih nas. Uvod u psihologiju donosi znanja i spoznaje koji će nam pomoći u suočava ... Psihologija - Uvod Za Nepsihologe.pdf [do34dey03lwj] ... . Čovjek je najveći "problem" svih nas. Uvod u psihologiju donosi znanja i spoznaje koji će nam pomoći u suočavanju s tim problemom. Uvod u psihologiju Psihologija za nepsihologe Boris Petz. Format: 17 x 24; Uvez: Meki uvez; Opseg: 382 str. ISBN: 953-191-149-5; Sadržaj (PDF) Prvo poglavlje (PDF) Rasprodano izdanje; Iz sadržaja: Što je psiholo...

INFORMACIJA

AUTOR
Petz,Boris
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Uvod u psihologiju – psihologija za nepsihologe.pdf

OPIS

Ovu knjigu treba shvatiti kao pokušaj populariziranja psihologije – jedne od vodećih znanosti o čovjeku, koja je sve prisutnija u svagdašnjem životu. Čovjek je najveći “problem” svih nas. Uvod u psihologiju donosi znanja i spoznaje koji će nam pomoći u suočavanju s tim problemom. Tekst je oslobođen suvišnog teoretiziranja, a naglasak je na temama zanimljivim čitateljima različitih obrazovnih profila. Knjiga nakon koje ćete bolje razumjeti sebe i druge ljude.

Želite li pročitati knjigu?Uvod u psihologiju – psihologija za nepsihologe u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Petz,Boris. Čitati Uvod u psihologiju – psihologija za nepsihologe Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE