Nasilnik

Nasilnik - Douglas, Penelope | Caritasspiritistcenter.org

...znači: bijeda gore, ulica gore; huligani, nasilnici, gorljivo idealistični studenti, adolescenti u grupama, upravo stvari kakve vidimo oko Obame ... Slobodna Dalmacija - Na Braču uhićen 44-godišnji nasilnik ... ... . opensubtitles2. Stoga me ništa ne bi usrećilo više nego kada bih utvrdio da je zapravo žrtva, a ne nasilnik koji je pobio svoje žrtve. Literature. Nasilnik. 69,90 kn. Zovem se Tate. Ali, on me tako ne zove. Nikada mi se ne obraća nadimkom. Zapravo, gotovo uopće ne razgovara sa mnom. Ipak, ne želi me ostaviti na miru. Nekoć smo bili najbolji prijatelji. No, iznenada se promijenio, okrenuo protiv mene i odlučio mi uništiti ... Nasilnik autora Penelope Douglas | najbolje knjige ... ... . Ipak, ne želi me ostaviti na miru. Nekoć smo bili najbolji prijatelji. No, iznenada se promijenio, okrenuo protiv mene i odlučio mi uništiti život. Nasilnik. Zovem se Tate. Ali, on me tako ne zove. Nikada mi se ne obraća nadimkom. Zapravo, gotovo uopće ne razgovara sa mnom. Ipak, ne želi me ostaviti na miru. Nekoć smo bili najbolji prijatelji. No, iznenada se promijenio, okrenuo ...

INFORMACIJA

AUTOR
Douglas, Penelope
DIMENZIJA
9,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Nasilnik.pdf

OPIS

Zovem se Tate. Ali, on me tako ne zove. Nikada mi se ne obraća nadimkom. Zapravo, gotovo uopće ne razgovara sa mnom. Ipak, ne želi me ostaviti na miru. Nekoć smo bili najbolji prijatelji. No, iznenada se promijenio, okrenuo protiv mene i odlučio mi uništiti život. U školi su me ponižavali, isključivali i tračali. Njegovo je ponašanje bilo sve lošije, a ja sam na sve načine pokušavala pobjeći od njega pa sam se i odselila na godinu dana kako ne bih morala biti u njegovoj blizini. Ali, više se neću skrivati, neću mu dopustiti da mi uništi još jednu godinu života. Promijenila sam se, iako on možda i nije. Odlučila sam se boriti za sebe.

Želite li pročitati knjigu?Nasilnik u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Douglas, Penelope. Čitati Nasilnik Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE