Vijesti iz Liliputa

Vijesti iz Liliputa - Pavičić, Jurica | Caritasspiritistcenter.org

...iz liliputa. vijesti - CRO KER. 19 янв ... Vijesti iz Liliputa, Pavičić, Jurica ... . 2020 г. ... "SVIJET ide naprijed, na nove tehnologije, a ja se Vijesti iz Komore. (HKIG) održana je 18. svibnja 2009., pod pokroviteljstvom Ministarstva zaštite... Vijesti iz Bijelog Polja, Bijelo Polje. 34,885 likes · 14,527 talking about this. Vijesti iz Liliputa - Jurica Pavičić. Vijesti iz Liliputa. pera ili kronični dovoljnu uoči Upi¬ ta iz gramatike. I to je oke): ne mi-dim da postoji razl ... Vijesti online - Najnovije iz Crne Gore i svijeta ... . I to je oke): ne mi-dim da postoji razlog zašto bi wU-dno cbrvovana moba kop ni je pco U knjizi eseja "Vijesti iz...

INFORMACIJA

AUTOR
Pavičić, Jurica
DIMENZIJA
8,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Vijesti iz Liliputa.pdf

OPIS

U knjizi eseja Vijesti iz Liliputa Jurica Pavičić se pozabavio svim najvažnijim fenomenima hrvatske političke i medijske kulture na kraju 20. stoljeća. U četrdesetak eseja, propitujući isprepletenost politike, medija, umjetnosti i sporta, Pavičić nudi svojevrsnu inventuru stanja jednog društva. Vijesti iz Liliputa nedvosmisleno pokazuju zašto je Jurica Pavičić danas jedan od najcjenjenijih novinskih kolumnista u Hrvatskoj.

Želite li pročitati knjigu?Vijesti iz Liliputa u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Pavičić, Jurica. Čitati Vijesti iz Liliputa Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE