Čakre

Čakre - Judith, Anodea | Caritasspiritistcenter.org

...u suptilna središta energije i svijesti u ljudskom organizmu ... Čakre - Vidya yoga ... . One nisu materijalna, anatomski dokaziva središta, već vrtlozi energije ljudske aure, koje se nalaze u suptilnom tijelu čovjeka. Pravilno funkcioniranje čakri nam omogućava zdravo fizičko i psiho-emocionalno tijelo. Svaka je povezana s živčanim centrima kralježnice, s određenim organima, žlijezdom s unutarnjim ... Čakre. Riječ Čakra dolazi iz sanskrtskog jezika i znači kotač. Postoji puno objašnjenja i tumačenja čakri, sa znanstven ... U našem tijelu skriveno je 7 čakri: Što znače njihove boje ... ... . Postoji puno objašnjenja i tumačenja čakri, sa znanstvenog, i duhovno religijskog stajališta. Smatra se da je čakra energetski vrtlog, smješten u ljudskoj auri. Opisuje se kao posredni organ koji prima energiju izvana i usmjerava je dalje u organizam. Čakre nisu materijalna, anatomski dokaziva središta, već vrtlozi energije ljudske aure. Učenje o čakrama preneseno je zahvaljujući tradiciji yoge, no same čakre čovjek može spoznati neovisno o pripadnosti kulturi ili vremenu u kojemu živi. Čakre utječu na funkciju organa, krvotok, a...

INFORMACIJA

AUTOR
Judith, Anodea
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Čakre.pdf

OPIS

Sedam ključeva za buđenje i iscjeljivanje energije tijela Svi smo mi na putovanju. Krenuli smo na njega kako bismo se iscijelili, kako bismo shvatili zašto, zapravo, živimo, kako bismo otkrili dublje tajne. Izazovno je to putovanje, puno ispada i ponovnih polazaka, slijepih ulica i zbunjujućih odabira. Dogode nam se neke stvari zbog kojih skrenemo s puta. Ne bi li bilo lijepo kad bi nam netko dao knjigu s uputama? Ili barem zemljovid? Sustav čakri upravo je to – zemljovid za putovanje kroza život. Ovo je vodič za to putovanje. Utemeljen je na sedam energetskih kotača koji se okreću i koji djeluju poput brzina na mjenjaču automobila, pomoću kojih se krećemo tom stazom. Služeći se tim zemljovidom, ne samo što ćete se lakše kretati kroz to životno putovanje, nego će se to putovanje itekako isplatiti. Zemljovid je to koji nam govori kako živjeti punim plućima. Pogledajte oko sebe. Poslušajte. Sve pršti i zuji energijom. Promet na ulici, smijeh djece na igralištu, cvrčanje cvrčaka, hučanje vjetra u granama – sve je to pokrenula moćna sila života. Ista ta energija živi u vama, pulsira kroz svaku stanicu, kreće se kroz vaše mišiće, aktivirajući vaš um. Razmišljajte o tome kao o arhitekturi svoje duše. Duboko u toj arhitekturi leži sedam dragocjenih dragulja, koji se vrte u živopisnom bogatstvu boja. Ti su dragulji sveta središta preobrazbe, početni koraci na putu iscjeljenja i (duhovnog) buđenja. Svaki je od njih jedno energetsko središte, po imenu čakra, što je riječ koja znači „kotač“ ili „disk“. Poput zrnaca na ogrlici, ti blistavi dragulji energije isprepleteni su međusobno uzduž unutrašnje vrpce duše, okomite vrpce unutar vas koja se proteže od dna vaše kralježnice sve do vrha vaše glave. O autorici Anodea Judith je utemeljiteljica i ravnateljica Sacred Centersa, organizacije za podučavanje koja nudi radionice i tečajeve na daljinu iz psihologije, čakri, evolucijskog aktivizma, joge, manifestacijskih tehnika i još mnogo toga. Posjeduje doktorat iz zdravstvenih i humanih usluga, sa specijalnošću u iscjeljivanju uma i tijela, te magisterij iz kliničke psihologije. Njezine knjige uspješnice o sustavu čakri, povezivanju istočnjačkih i zapadnjačkih disciplina smatraju miljokazima na polju transpersonalne psihologije, a u SAD-u i u svijetu smatraju ih posljednom rječju na tim poljima. S više od milijun prodanih primjeraka knjiga otisnutih na sedamnaest jezika, Anodei su njezine knjige priskrbile reputaciju ozbiljne znanstvenice i međunarodnu slavu dinamične govornice i organizatorice radionica. Među naslovima njezinih uspješnica su Wheels of Life i Eastern Body, Western Mind.

Želite li pročitati knjigu?Čakre u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Judith, Anodea. Čitati Čakre Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE