Ne ljuti se

Ne ljuti se - Kušec, Mladen | Caritasspiritistcenter.org

...i se na mene, zafrkavali smo se poslije utakmice, rekao sam mu 'Gledajte, mirisao je drugi gol, počeli smo stvarati šanse, znam da ni ja ni ekipa prvi dio nismo dobro igrali, no probudili smo se, zato ... LAVROV ZALEDIO SVET! SLEDI KONAČNI OKRŠAJ... - Informer ... ... Sin Snežane Đurišić progovorio o odnosu sa majkom, pa... - Objektiv ... i se na mene, zafrkavali smo se poslije utakmice, rekao sam mu 'Gledajte, mirisao je drugi gol, počeli smo stvarati šanse, znam da ni ja ni ekipa prvi dio nismo dobro igrali, no probudili smo se, zato... Ne ljuti se, kaže: "Zašto to dozvoljavaš to sebi?", ali ne ljuti se. Gazdarica picerije, u kojoj si radio, rekla je da Pisalo se d...

INFORMACIJA

AUTOR
Kušec, Mladen
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Ne ljuti se.pdf

OPIS

Slikovnica iz serijala “Pričice za razvoj djece“, u kojima Mladen Kušec, omiljeni dječji pisac, djeci, na njima razumljiv način, ukazuje na situacije na koje nailaze prilikom svojega odrastanja, te kako ih rješavati da bi u konačnici izrasli u zdravije, sretnije i bolje osobe.

Želite li pročitati knjigu?Ne ljuti se u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Kušec, Mladen. Čitati Ne ljuti se Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE