Nauči živjeti

Nauči živjeti - Billmark, Mats i Susan | Caritasspiritistcenter.org

...uči živjeti... Nauči voljeti sebe jer nakon šta zavoliš sebe znati ćeš voljeti život ... Iza vas je prva godina provedbe "Nauči živjeti". Kakvi su rezultati... ... ...Nauči naći svoje pravo ja jer kad ga nađeš ono će znati kako nači drugo pravo ja i kako stvoriti sretno i vječno mi... Uljepšaj nekome dan jer će ti biti nekada potrebno da i tebi netko uljepša dan,kada ti sve bude crno....NAUČI ŽIVJETI. ( Original Sin ). Select Page. Nauči živjeti zdravo. s Magdalenom Nardelli Kovačić. Također ih educiramo kako živjeti ... Nauči živjeti - IKA ... . Također ih educiramo kako živjeti...

INFORMACIJA

AUTOR
Billmark, Mats i Susan
DIMENZIJA
2,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Nauči živjeti.pdf

OPIS

„Zamisli da smo imali ovu knjigu u fazama kad smo se osjećali onako jadno! Pa, evo je! Nadamo se da će pomoći mnogim ljudima koji, poput nas, nisu shvaćali da moraju stati s onim što rade i razmisliti u kojem im smjeru idu životi“, kažu autori koji ovim štivom, a na primjerima iz vlastitog života pokazuju kako je u potpunosti moguće prevladati stres, tjeskobu i strahove. Odgađate stvari za sutra, sljedeći mjesec ili sljedeću godinu? Promjena je nužna ako niste zadovoljni sobom i svojom životnom situacijom. Autori vam otkrivaju i koliko je važna dobra komunikacija da bi vaši ljubavni i prijateljski odnosi mogli funkcionirati. Na jasan i jednostavan način objašnjavaju zašto je važno biti aktivno prisutan u trenutku te zbog čega je upravo to ključ za mirniji, sretniji i skladniji život.

Želite li pročitati knjigu?Nauči živjeti u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Billmark, Mats i Susan. Čitati Nauči živjeti Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE