Dinosauri – znanje o svijetu oko nas

Dinosauri – znanje o svijetu oko nas

... - znanje o svijetu oko nas je odlična knjiga autora Grupa autora ... Gradski bibliobus: toliko dobrih knjiga za djecu i ... ... ... Pojam: Znanje o svijetu oko nas - library.foi.hr ... - znanje o svijetu oko nas je odlična knjiga autora Grupa autora. Knjiga pod nakladom Felix Liber izdana je kao tvrdi uvez uvez. Pročitajte više. Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Dinosauri - znanje o svijetu oko nas autora . Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Dinosauri - znanje o svijetu oko nas - Felix Liber Dječje knjige -10% Dinosauri - znanje o svijetu oko nas 99,00 kn 89,10 kn Zanimaju te odgovori na ova, ali i mnoga druga pitanja vezana uz život i daleku prapovije...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
9,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Dinosauri – znanje o svijetu oko nas.pdf

OPIS

Zaroni u svijet znanja! Koji su divovski gušteri milijunima godina vladali oceanima i kontinentima? Čime su se hranili? Zašto su dinosauri, leteći gmazovi i morski reptili naposljetku izumrli? Zanimaju te odgovori na ova, ali i mnoga druga pitanja vezana uz život i daleku prapovijest? Zaviri u knjigu i otkrij pregršt zanimljivosti o svijetu dinosaura: otkrij kako se razvijao život na zemlji. Ili kako su izgledali pretci dinosaura. Prouči kostur tiranosaura i otkrij tajanstveni svijet brahiosaura, spinosaura i triceratopsa. Tekstovi pisani stručnim, ali razumljivim jezikom i više od 150 fotografija i crteža upoznat će te s najvažnijim vrstama i njihovim životnim prostorom – od alosaura do velociraptora.

Želite li pročitati knjigu?Dinosauri – znanje o svijetu oko nas u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Dinosauri – znanje o svijetu oko nas Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE