Vrata percepcije raj i pakao

Vrata percepcije raj i pakao - Huxley, Aldous | Caritasspiritistcenter.org

...PERCEPCIJE, RAJ I PAKAO Oldos Haksli Vrata percepcije Ludvig Levin, nemački farmakolog, je 1886 ... VRATA PERCEPCIJE/ RAJ I PAKAO - nabava.net ... . godine objavio prvu sistematičnu studiju o kaktusu koji će kasnije poneti njegovo ime. Do tada je Anhalonium Lewinii bio nepoznat nauci mada je još iz drevnih vremena u VRATA PERCEPCIJE & RAJ I PAKAO Kultni Hakslijevi eseji (po prvome je Morison dao ime svojoj grupi "Doors"), nastali na osnovu njegovih eksperimenata sa halucinogenim drogama, meskalinom i LSD-jem pedesetih godina. Eseji su mala remek-dela, sažeti, mudri, humani, prosvetljujući, i napisao ih je jedan od ne ... Vrata percepcije, Raj i pakao - Aldous Huxley - 25 kn ... . Eseji su mala remek-dela, sažeti, mudri, humani, prosvetljujući, i napisao ih je jedan od nekoliko proroka našeg doba. Huxley je prvi puta uzeo meskalin 1953. i nastavio svoje pokuse s halucinogenim drogama do 1963. kad je...

INFORMACIJA

AUTOR
Huxley, Aldous
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Vrata percepcije raj i pakao.pdf

OPIS

Dva ogleda engleskog književnika, koji ovdje opisuje svoja iskustva s halucinogenom drogom meskalinom, dobivenom iz aktivnog sastojka kaktusova korijena. Eksperimente s drogom započeo je 1953. godine u težnji da promijeni svoj uobičajeni model svijesti, kako bi bio u stanju iznutra spoznati ono što doživljavaju vizionari, mediji ili mistici. U tom smislu on govori i o drugim kemijskim supstancama koje bitno utječu na svojstva čovjekove svijesti, kao i o tehnikama koje stvaraju mogućnosti vizija, a to su prije svega tehnike koje primjenjuju različite religijske prakse (npr. yoga tehnike disanja, mantre itd.).

Želite li pročitati knjigu?Vrata percepcije raj i pakao u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Huxley, Aldous. Čitati Vrata percepcije raj i pakao Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE