Maja uči plivati

Maja uči plivati - Delahaye, Gilbert | Caritasspiritistcenter.org

...i plivati - Maja je dobila kuharicu na dar ... Od kdy ucit plavat - Diskuze - eMimino.cz ... ... Kedy a ako začať učiť deti plávať? Radí plavecký tréner Milan... ... i plivati - Maja je dobila kuharicu na dar. Već je vrijeme da krene s prvim pokušajima u kuhinji. Jako se raduje novom znanju i iskustvu. Mama joj pomaže i objašnjava da je u kuhinji važno mjeriti... Slikovnice Maja uči plivati i Maja u svijetu bajki, tvrdi uvez, nama duple, prodajemo obje zajedno tj kao komplet za 100kn. Dimenzije cca 25x20.5cm. ...

INFORMACIJA

AUTOR
Delahaye, Gilbert
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Maja uči plivati.pdf

OPIS

Maju su roditelji upisali u Plivački klub Ribice i tamo Maja uči plivati te upoznaje mnogo novih prijatelja. Nakon što je savladala plutanje na vodi, pravilno disanje, pravilno kretanje ruku i nogu te skakanje u vodu, spremna je na kupanje u moru sa cijelom svojom obitelji i sa Žućom, naravno. I otkad je naučila plivati, Maja ne propušta ni jednu priliku za daljnje vježbanje. Plivati je zdravo i pravi je užitak. Maleni čitatelji koji još nisu savladali plivanje, uz Maju će se sigurno odvažiti na prve korake. I to sve uvijek veselo, kao što kažu Ribice.

Želite li pročitati knjigu?Maja uči plivati u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Delahaye, Gilbert. Čitati Maja uči plivati Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE