Ribolov na moru

Ribolov na moru - Ivanišević, Aldo | Caritasspiritistcenter.org

... na Jadranskom moru. Portal za sve ribolovne entuzijaste i prijatelje ribolova ... Ribolov na letovanju - Odmor u prirodi ... . Tijekom ljeta, podvodni ribolov na orade odvija se na vrlo malim dubinama, od plićaka pa do 10ak metara dubine. Morski Ribolov - Saltwater Fishing. 6 видео 41 просмотр Обновлен 24 дек. 2020 г. Ещё. Ribolov na Moru - Luc. Športski i rekreacijski ribolov uređeni su Zakonom o morskom ribarstvu i Pravilnikom o športskom i rekreacijskom ribolovu na moru. Na ove se oblike ribolova također n ... Ribolov Na Moru | Clip-Share ... . Na ove se oblike ribolova također n...

INFORMACIJA

AUTOR
Ivanišević, Aldo
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Ribolov na moru.pdf

OPIS

Knjiga koja nudi odgovor na sva bitna pitanja koja zanimaju ljubitelje ribolova na moru. Prikazani su načini ribolova svim športskim ribolovnim alatima – štapom s koturom, klasičnom tunjom, panulom i parangalom. Objašnjeno je sve što je potrebno za njihovu izradu – konstrukcija alata, veličina udica, debljina najlonske uzice, čvorovi. Detaljno je opisano 25 riba – njihov izgled, način ribolova, mamci itd.Knjiga koja nudi odgovor na sva bitna pitanja koja zanimaju ljubitelje ribolova na moru.

Želite li pročitati knjigu?Ribolov na moru u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Ivanišević, Aldo. Čitati Ribolov na moru Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE