Početni tečaj – talijanski jezik

Početni tečaj – talijanski jezik

...alijanski jezik - online tečaj za početnike ... Talijanski jezik - Tečaj, učenje i gramatika talijanskog jezika... ... . Ocjena naših korisnika: Dobro! Tečaj počinje svakog 1. u mjesecu Pogledajte sadržaj tečaja. Znanje stranog jezika super izgleda na životopisu, pogledajte ponudu ITJEC edukacija za engleski jezik ili za njemački jezik. Želite brzo naučiti talijanski jezik, ali nemate vremena za pohađanje tečaja?! Ili želite osvježiti svoje znanje kod kuće, na moru, u planini ili na putu do posla? Zahvaljujući suvremenim metodama, moći ćete vježbati komunikaciju i razumijevanje i istodobno se... Želite brzo naučiti talijanski jezik, a ... Tečaj talijanskog jezika | Talijanski jezik online - Sokrat škola... ... ... Želite brzo naučiti talijanski jezik, ali nemate vremena za pohađanje tečaja? Ili želite osvježiti svoje znanje kod kuće, na moru, u planini ili na...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
1,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Početni tečaj – talijanski jezik.pdf

OPIS

Želite brzo naučiti talijanski jezik, ali nemate vremena za pohađanje tečaja?! Ili želite osvježiti svoje znanje kod kuće, na moru, u planini ili na putu do posla? Zahvaljujući suvremenim metodama, moći ćete vježbati komunikaciju i razumijevanje i istodobno se usavršavati u pisanju i čitanju, slično kao što biste to činili u kontaktu s nekim iz Italije, odnosno sa svima onima kojima je talijanski jezik materinski. Osim toga, gramatička će Vam se pravila otkrivati sama od sebe, obogatit ćete svoj fond riječi i doznati dragocjene podatke o kulturi zemlje čiji jezik učite. Odlike tečaja su: jasne i pregledne lekcije; razumljiva gramatička objašnjenja i raznovrsne vježbe za usvajanje rječnika; poučne obavijesti o zemljama talijanskoga govornog područja; zanimljive ilustracije i fotografije. Komplet sadrži: tri audioCDa s dijalozima i rječnikom, putni CD uz pomoć kojega ponavljate već naučeno, udžbenik u boji (176 stranica), priručnik (80 stranica).

Želite li pročitati knjigu?Početni tečaj – talijanski jezik u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Početni tečaj – talijanski jezik Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE