Abeceda i brojevi

Abeceda i brojevi

...a abeceda ima 40 slova + 4 slova za strane reci, uglavnom se sve pise kao sto se i cita, sto Specijalni znakovi su X, Y, Q, W, koriste se za strane reci ... Matematika 1 - 1.2 Prirodni, cijeli i racionalni brojevi ... . BROJEVI. 1 egy 2 kettő 3 három 4 négy 5... Podržite u vašeg djeteta urođenu želju za znanjem, prepoznajte i potaknite njegove talente i rano mu ponudite što je moguće više poticaja. Na zalihi. Abeceda i brojevi količina. II►ABECEDA I BROJEVI Dimenzije:21 x 28,5 Uvez:MU, broj stranica: 64 Podržite u. Abeceda i brojevi - Podržite u vašeg dj ... Set pečata - abeceda i brojevi | ShipGratis.rs ... . Abeceda i brojevi - Podržite u vašeg dj...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Abeceda i brojevi.pdf

OPIS

Podržite u vašeg djeteta urođenu želju za znanjem, prepoznajte i potaknite njegove talente i rano mu ponudite što je moguće više poticaja. U tome će se vam pomoći ova knjižica za učenje. Raznovrsne vježbe uče vještini zapažanja, kroz igre potiču razumijevanje brojeva i oblika, vježbaju manualne sposobnosti za pisanje, potiču koncentraciju i na raznolike načine razvijaju logičko razmišljanje. Vesele i djeci primjerene ilustracije motiviraju već i trogodišnjake za samostalno učenje. Sadrži: vježbanje iscrtavanja linija i spirala, grupiranje, povezivanje, uspoređivanje količina i pisanje brojeva.

Želite li pročitati knjigu?Abeceda i brojevi u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Abeceda i brojevi Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE