Pravila magije

Pravila magije - Hoffman, Alice | Caritasspiritistcenter.org

...agiya/belaja-magija-zagovory.html. Pravila magije book ... PRAVILA MAGIJE - Alice Hoffman - Knjige su moj svijet ... ... Pravila magije - Alice Hoffman ... agiya/belaja-magija-zagovory.html. Pravila magije book. Read 9,149 reviews from the world's largest community for readers. Goodreads helps you keep track of books you want to read...

INFORMACIJA

AUTOR
Hoffman, Alice
DIMENZIJA
1,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Pravila magije.pdf

OPIS

Što se dogodilo obitelji Owens prije Čarolija za svakodnevnu upotrebu? Postoji li lijek za ljubav? Za obitelj Owens ljubav je prokletstvo još od 1680., kad je Maria Owens osuđena kao vještica samo zato što je zavoljela pogrešnog muškarca. Stotinama godina kasnije u New Yorku, na pragu šezdesetih 20. stoljeća, Susanna Owens svjesna je da su njezina djeca – zahtjevna Franny, povučena Jet i karizmatični Vincent – opasno jedinstvena. Stoga Susanna određuje pravila kojih se moraju strogo pridržavati: nema šetnji po mjesečini, nema ploča za vračanje, nema svijeća ni crvenih cipela, nema mačaka ni gavrana… I najvažnije: nikada, nikada se ne smiju zaljubiti. Ali kad djeca upoznaju svoju tetu Isabelle, koja živi u gradiću u Massachusettsu, počet će otkrivati obiteljske tajne i istinu o tome tko su oni doista. Roman Pravila magije maestralan je povratak Alice Hoffman članovima obitelji Owens, smješten u razdoblje koje je prethodilo njezinu najpoznatijem, ekraniziranom romanu Čarolije za svakodnevnu upotrebu.

Želite li pročitati knjigu?Pravila magije u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Hoffman, Alice. Čitati Pravila magije Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE